Lehetek terhes ha a hőm hüvelyi úton 37,1 fok?
Figyelt kérdés
Most délután néztem meg csak kíváncsiságból mert azt olvastam h terhesség jele is lehet.
Csak nem tudom h így van e jelentősége h nem mindennap néztem és nem reggel.
Tüneteim : hányinger, étvágy, derék fájás.
2015. márc. 2. 17:09
1/5 anonim válasza:
Nem, ennek így nincs jelentősége, de lehetsz terhes :D Ovuláció után a menstruációig magasabban van a hő akkor is, ha nem vagy terhes. Ha terhes vagy, akkor fent is marad és nem jön meg. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Rendben :)
Köszi szépen
Akkor most mindennap meg fogom mérni. (az mindegy h melyik időben, reggel délben este?)
2015. márc. 2. 17:18
3/5 anonim válasza:
figyelj, ennek így semmihez semmi köze....
eleve nem hüvelyben kéne mérni, hanem szájban, nyelv alatt és csak akkor kapszsz belőle infót, hogy felkelés után egyből, még mielőtt megmozdulnál, megméred az alaphődet.
de ne hüvelybe :S
semmi jelentősége ha akár ébredés után 5 perccel méred... teljesen felesleges
4/5 A kérdező kommentje:
Én azt olvastam sok helyen h hüvelybe is lehet. A lényeg h ne hónaljba
2015. márc. 2. 17:30
5/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy hüvelyben is lehet mérni, de az a lényeg, hogy mindig ugyanott, felkelés előtt, lehetőleg minden nap ugyanabban az időben. Ha az egész ciklusod során rendesen méred, szépen kirajzolódik majd a görbéd, amiből látszik az ovuláció ideje, a luteális szakasz hossza, stb. Olvass utána, sok infó van róla a neten :) ciklus.hu-n online vezetheted a görbéd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!