Lehetek terhes ha elmaradt menstruácio napjan és 2nap mulva is negatívat teszteltem?
Általában 30 naposak a ciklusaim. 25-én azaz szerdán kellett volna megjönnie de semmi jele nincs még most sem pedig egy héttel előtte rengeteget eszem fáj a cicim a derekam de most ezek is el maradtak. A mensi napján teszteltem de negativ lett. Pedig aznap reggel nagyon szédültem és hányingerem volt annyira hogy kb.5 percig öklendeztem de nem jött semmi.
Másnap ugyan ez. A munkahelyen pedig rosszul lettem rám jött a szedülés remegtem muszály volt ennem. Aztán fura szagot éreztem és fel fordult a gyomrom, öklendeztem. Fura tejszerű szagtalan folyásom van. Ma teszteltem megint és ez is negatív lett. :/ pedig a mell bimbóm is érzékeny. A hasam alja pedig szurkál bal oldalt. Elvileg 9-dikén volt pé.m 19-21-dikén volt a beágyazódás már lennie kéne hcgmnek?! jövőhéten mek nődokihoz de teljesen kétségbe vagyok esve ugyanis regóta akarunk babát.
Előre is Köszönöm a válaszokat.
Igen ezt én is igy gondolom.
azt viszont el felejtettem le irni higy az elso negativ tesztet el tettem es amikor megszaradt halvany 2 csik volt. Tudom hogy 30 perc utan nem lehet ertekelni de bizakodtam h a kovi pozitiv lesz. mondjuk 20as erzekenysegu Gabrielell teszteltem.
Kepfeltoltes.hu,ott tudod feltölteni és utana "a direkt link a képhez"-t ide bemásolod.
Van akinek az időn túli pozi babat jelzett!
Ja és ezt egy napos késésnél mutatta ki (időn túl). Rá két napra teszteltem csak (mert közben görcsölt a hasam és azt hittem meg fog jönni), és akkor már szép pozitív lett egyből.
Második, utolsó válaszoló voltam :)
Itt van de e képen nem nagyon látszik. próbáltam vakuval de akkor még annyira sem látszik..vaku nélkül meg csak ennyire de élőbe kicsit erősseb az a csik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!