Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ha elmaradt...

Lehetek terhes ha elmaradt menstruácio napjan és 2nap mulva is negatívat teszteltem?

Figyelt kérdés

Általában 30 naposak a ciklusaim. 25-én azaz szerdán kellett volna megjönnie de semmi jele nincs még most sem pedig egy héttel előtte rengeteget eszem fáj a cicim a derekam de most ezek is el maradtak. A mensi napján teszteltem de negativ lett. Pedig aznap reggel nagyon szédültem és hányingerem volt annyira hogy kb.5 percig öklendeztem de nem jött semmi.

Másnap ugyan ez. A munkahelyen pedig rosszul lettem rám jött a szedülés remegtem muszály volt ennem. Aztán fura szagot éreztem és fel fordult a gyomrom, öklendeztem. Fura tejszerű szagtalan folyásom van. Ma teszteltem megint és ez is negatív lett. :/ pedig a mell bimbóm is érzékeny. A hasam alja pedig szurkál bal oldalt. Elvileg 9-dikén volt pé.m 19-21-dikén volt a beágyazódás már lennie kéne hcgmnek?! jövőhéten mek nődokihoz de teljesen kétségbe vagyok esve ugyanis regóta akarunk babát.

Előre is Köszönöm a válaszokat.

2015. febr. 28. 10:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia, hat a tuneteid alapjan lehetsz terhes, de azt gondolnam, hogy ha mar akkora a hcg koncentracioja, hogy tuneteket okoz, akkor mar igencsak ki kene mutatnia a tesztnek :/ hat drukkolok neked, remelem osszejott nektek, talan csak a vizeletedbe valamiert nem valasztodott ki annyi hcg, hogy a teszt kimutassa... azt hiszem, van ilyen, mintha olvastam volna rola valahol. Drukkdrukk
2015. febr. 28. 10:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen, a tünetek alapján lehetsz terhes!Viszont az a csalóka a tünetekkel, hogy a menszi is tud ilyeneket okozni :S Én is sokszor úgy éreztem, hogy "na most tuti sikerült!!"- aztán a végén 10 nap késéssel megjött. :( Szóval sosem lehet tudni. Lehet, hogy csak szimplán sokat késik, én is mindig figyeltem a pé-t, ettől függetlenül a szervet néha trükkös... Szerintem csinálj még 1-2 tesztet, de ha az is negatív, akkor nem hinném, hogy terhes vagy. Bár igen extrém esetben előfordulhat, hogy nem mutatja ki. Az orvos majd többet tud mondani a jövő héten, mindenesetre szurkolok!!
2015. febr. 28. 10:48
 3/11 A kérdező kommentje:

Igen ezt én is igy gondolom.

azt viszont el felejtettem le irni higy az elso negativ tesztet el tettem es amikor megszaradt halvany 2 csik volt. Tudom hogy 30 perc utan nem lehet ertekelni de bizakodtam h a kovi pozitiv lesz. mondjuk 20as erzekenysegu Gabrielell teszteltem.

2015. febr. 28. 10:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Megmutatod a tesztet?
2015. febr. 28. 13:05
 5/11 A kérdező kommentje:
hogyan kell fel tenni?
2015. febr. 28. 18:40
 6/11 anonim ***** válasza:

Kepfeltoltes.hu,ott tudod feltölteni és utana "a direkt link a képhez"-t ide bemásolod.

Van akinek az időn túli pozi babat jelzett!

2015. febr. 28. 20:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Hú, tedd fel! Második válaszoló vagyok, nekem ugyanúgy volt (kukából szedtem ki, mert megláttam, hogy pozitívvá vált később). Ma már 2 éves a fiam :)
2015. febr. 28. 22:31
 8/11 anonim ***** válasza:

Ja és ezt egy napos késésnél mutatta ki (időn túl). Rá két napra teszteltem csak (mert közben görcsölt a hasam és azt hittem meg fog jönni), és akkor már szép pozitív lett egyből.

Második, utolsó válaszoló voltam :)

2015. febr. 28. 22:32
 9/11 A kérdező kommentje:

[link]

Itt van de e képen nem nagyon látszik. próbáltam vakuval de akkor még annyira sem látszik..vaku nélkül meg csak ennyire de élőbe kicsit erősseb az a csik.

2015. márc. 1. 12:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Hat ez fura, ugy latom, mintha ket csik lenne a tesztoldalon, illetve egy feher piros szelekkel :/ szerintem ez ertekelhetetlen. Csinalj egy masikat! Drukkolok
2015. márc. 2. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!