Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy terhes vagyok?

Lehet, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Körülbelül fél éve nem szedek fogamzásgátlót azóta nem áll be rendesen a menstruációm. Késik már 1 hete , de az előző menstruációm is nagyon rövid volt és alig volt vérzésem , de körülbelül 2 hete barna folyásom van. A párommal óvszerrel védekezünk, de volt olyan , hogy az aktus elején óvszer nélkül csináltuk , de nem sokáig. De azóta nem jött meg csak napjába többször barna folyásom van. Utána olvastam és a környezetemben is mondták , hogy mikor teherbe estek velük ugyan ez volt. Ma vettem tesztet, de negatív lett . Arra is gondoltam , hogy csak azért mert korai még a kimutatása. Valakinek van ebben tapasztalata?
2015. márc. 3. 22:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha egy hete késik és ma lett negatív a teszt, akkor kevés az esélye. Kivéve ha ciklus végén volt peteérésed de erre megint nem hatalmas az esély, csak ritkán előfordulhat. A két hetes barnázás nem terhességi tünet, ha késik még egy hetet inkább menj el az orvoshoz.
2015. márc. 3. 23:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem fordítva volt, nekem kitolta a ciklusom a tabletta 45 napra, és a mostani baba 55 napos ciklusba fogant, ami iszonyatos sok idő, tehát lehetett késői peteérésed, igaz kis eséllyel, várj pár napot és tesztelj újra, ha semmi, akkor sanszos hogy megjön. De még nem maradtál le semmiről
2015. márc. 4. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!