Lehetek vajon terhes? A környezetem hetek óta azzal traktál, hogy az vagyok.
Év elején hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta egyszer sem jött meg. Nem védekezünk, csak megszakítással (igazából még kb. egy évet szeretnénk várni a babával, csak már elegem volt a fogamzásgátlóból). Magamon semmilyen tünetet nem észleltem, csak hogy száraz a mellbimbóm körül. Két hete pedig abbahagytam a dohányzást, egyszerűen mert nem kívánom.
A ciklusom sosem volt rendszeres, pcos miatt kezdtem fogamzásgátlót szedni. Ezért nem lenne furcsa, hogy néhány hónapig nem jön meg, de most kissé elbizonytalanodtam. Jövő héten csinálok tesztet, de addig is érdekelne a véleményetek.
Nem védekeztek és azt kérdezed lehetsz-e terhes?
Szerinted hogy lesz a gyerek?
Véleményünk?
szerinted miből sejthetnénk, hogy te terhes vagy-e?
Tény, hogy megszakításos védekezéssel + pcos mellett + rendszertelenciklussal kicsi az esély, de nem lehetetlen.
A mellbimbószárazság nem tudom mennyire terhestünet. Még nem hallottam róla.
Az meg, hogy a bagót nem kívánod... Ezer oka lehet.
Nem lenne egyszerűbb tesztelni?
Nekem tökéletes volt a menstruációm a fogamzásgátló előtt. Utána nem jött meg hónapokig. Azóta eltelt kb. 4 év és még most sem olyan, mint előtte... :/
Szóval, persze, nem biztos, de sajnos elég valószínű, hogy az okozza.
Köszönöm a válaszokat!
Azért tesztelek csak jövő héten, mert elköltöttük az összes pénzünket. Csak ezt nem írtam le, mert amennyire az oldal közönségét ismerem, erre sokan azonnal harapnak és megállapítják belőle, hogy alkalmatlanok vagyunk a gyerekvállalásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!