Fiú vagy lány az esélyesebb?
Figyelt kérdés
Igazából elég hülye kérdés de kipattant a szemem nem tudok aludni és eszembe jutott ez :D Szóval.. Anyukám anyjának 5 fia 2 lánya van, apukáménak 2 fia, anyósomnak 2 fia, anyukámnak 2 lánya.. Viszont a Nagymamáimnak (akik fiúsak) a gyerekeinek mindegyiknek szinte csak lánya született. A párom mamàjànak vannak ikrei és az én mamàm is vetèlt ikrekkel.. Hülyeség tudom!:D Cssk egy "hasraütős" tippet kèrek a leírtak alapjàn :)2015. márc. 4. 04:17
1/2 A kérdező kommentje:
És még mielőtt leharapnátok a fejem tudom, hogy a baba neme a spermától függ és nem ettől.. Csak tippet kérek:)
2015. márc. 4. 04:35
2/2 anonim válasza:
Hasamra ütök éés azt mondom.....
Vagy fiú vagy lány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!