Terhes lettem, most mi legyen?
Megtudtam ma, hogy terhes vagyok - 1 honapos. Ketsegbe vagyok esve, mert meg elottem az elet, elvetetni viszont nem nagyon szeretnem, a szulesre viszont nem allok keszen.. valojaban soha nem akartam gyereket, mert irtozom a szulestol. Kerlek, ne kovezzetek meg, igazan nincs ra szuksegem! Eddig is korultekintoek voltunk a baratommal, csak most becsuszott.. elvetessem? Vagy majd adjam orokbe?
17/L
Hát arra klszülj hogy az lesz a válaszok 90%- a hogy add örökbe, de ezt neked kell tudnod h ha kihordod utána le tudsz-e mobdani róla.
Ha én kerülnék ebbe a helyzetbe inkább elvetetném bár nem vagyok abortusz párti.
De ne halgass itt senkure csak azt gondold végig hosszu távon melyik megoldás következményeit tudnád viselni.
Sok sikert erőt és kitartást kívánok neked! Remélem jól döntesz.
Ja és a pároddal mindenképp beszélj mert ez kettőtök döntése kell hogy legyen!
Szüleiddel beszéld meg, egyúttal azt is, hogy a jövőben milyen módon kívánsz biztonságosan védekezni (aki rendesen védekezik, annak nem csúszik be a gyerek).
De ilyen nincs, hogy egyik lehetőséget sem akarod, a te helyezetedben jó megoldás nem is lesz, azt kell választani, ami neked és a családodnak a "kisebbik rossz".
Beszéld meg a gyerek apjával, meg a szüleiddel. Szüleid mennyire támogatnak ebben hogy szüljél, meg a párod szülei is.
Az hogy soha nem akartál gyereket, persze 17 éves vagy előtted az élet. Rárétél volna 10 év múlva is szülni, de így alakult. dönstd el te hogy készen állsz erre, szeretnél babát vagy inkább tanulni, bulizni élni egy 17 éves életét. Persze ha elveteted akkor egy életre meglesz ez a gondolat, hogy lenne egy babád már. De fiatal vagy nemcsak rajtad múlik hogy döntesz, kiskorú vagy a szüleiddel kell megbeszélned. Ők engedélyezik az abortuszt,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!