Lehetek terhes? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Na tehát. Fogamzásgátló szedek,de ebben a hónapban elcsúsztam a szedéssel.most már 3 napja késik és néha pici alhasi fájdalmam van de nem olyan amilyen lenni szokott illetve fehér folyásom is van. Szerintetek baba lesz? 18/L2015. márc. 2. 11:40
11/20 anonim válasza:
4 válaszoló vagyok. Nem tudom szerintem hiába vagy érett ha nincs háttered. Iskola, legalább egy albérlet, munka.
Amúgy ennek közös döntésnek kell lennie a pároddal, hogy szeretnétek e babát vagy sem. Azért azt is kalkuláld bele, ha terhes maradsz melletted marad e a párod.
Magamból indulok ki 18 évesen én marhára nem voltam készen, hogy babát vála
12/20 A kérdező kommentje:
Ja és dolgozom egyébként :)
2015. márc. 2. 13:47
13/20 A kérdező kommentje:
De nem az volt a kérdésem hogy mi a véleményetek arról hogy 18 évesen babát szeretnék.. És ne kezdjük el feszegetni mert 20 napig is vitázhatnánk erről. A kérdésem lehetek-e terhes? ;) maradjunk ennél.
2015. márc. 2. 13:49
14/20 anonim válasza:
Én válaszoltam a kérdésedre:)
Aktus után 14nappal tesztelj, aztán írd meg mi lett:) Nálunk is ez van, én szeretnék már párom nem, így még szedem a gyógyszert, de lehet már jővőre elkezdünk próbálkozni :)
15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2015. márc. 2. 13:59
16/20 anonim válasza:
Mindig napra pontosan jön meg a 7 napos szünetben? Pl én szerdán hagyom abba péntek délután szombat reggelre max délutánra megjön. Mert ha igen én csinálnék holnap reggel egy tesztet, de ha negatív az aktustól számolva (ahogy előttem írták 12-14 nappal csinálnék méggegyet)
17/20 A kérdező kommentje:
Mindig pontosan jött meg. Szerdán szoktam abbahagyni és péntek este vagy szombat reggel szokott megjönni. Most meg semmi tünetet nem érzek. Nem fáj a mellem se a derekam ami mindig szokott. Csak a fehér folyás van meg teljesen más görcsök fáradékonyság és ennyi
2015. márc. 2. 14:39
18/20 anonim válasza:
Azt írod, kimaradt pàr gyògyszer, de aztàn bepòtoltad. Ez mit jelent? Hogy utàna gyorsan bevettèl 1-2 szemet? Ez okozhatja a ciklusod rendszeressègènek felborulàsàt, ès vezethet a menstruàciò csùszàsàhoz. Így elkèpzelhetô, h emiatt kèsik ès hamarosan megjön. Mikor nem vetted be a gyògyszert? Mert ha a 15.-16. szem maradt ki, akkor màr tùl voltàl a havi peteèrèsen, ès szinte kizàrt hogy megtermèkenyültèl. Ma màr csinàlhatsz tesztet. Sok sikert:)
19/20 anonim válasza:
Kèrdező egy kérdés nem bántásból, csak én is 18 vagyok te mit dolgozol?
20/20 A kérdező kommentje:
Már megjött :) egyébként jelenleg gyártásban dolgozom
2015. márc. 5. 09:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!