Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Párommal óvszerrel vedekeztunk. Elment, levette és megtörölte. Beszélgettünk kicsit és kedvet kaptunk még egyhez. Az előjáték során pár percig gumi nélkül néhány centi bent volt, majd mikor leszálltam észre vettük hogy a párom előhírnökei pár másodperc múlva megjelentek elég nagy mennyiségben. Nem tudom hogy került e a hüvelybe belőle. Érdemes esemény utáni tabletta? A valaszokat köszönöm!

#terhesség #előhírnök
2015. febr. 28. 08:42
 1/4 anonim válasza:
érdemes tabletta
2015. febr. 28. 08:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Így kicsi az esélye a terhességre, úgy hallottam. Nálunk 7000 ft egy tabletta, amire jelenleg nem vagyok biztos hogy szükségünk van. Mások mit gondolnak?
2015. febr. 28. 08:50
 3/4 anonim ***** válasza:

"Nálunk 7000 ft egy tabletta, amire jelenleg nem vagyok biztos hogy szükségünk van."

De egy gyerek felnevelése többe kerül mint 7000 Ft, azt azért remélem tudod?!

Jobb lenne pedig, ha vennétek, ha már volt annyi eszetek, hogy 2.-szor óvszer nélkül tolta beléd. Lehet, hogy kicsit az esélye, de erre meg azt mondom, hogy fő a teljes biztonság!

De ha gyereket akarsz, nekem az is mindegy!

Ha nem veszel 72 órásit, akkor 10-12 nap múlva vegyél egy terhességi tesztet!

2015. febr. 28. 09:25
 4/4 anonim ***** válasza:
A megszakításos módszernek pont ez a csapdája. Azért marha nagy az veszély mert az előző élvezésből maradt sperma a hugycsövében a pasidnak. Az előváladék valóban kis mennyiségű spermát tartalmaz, ami bár kockázat, nem nagy mértékű. Másodjára az az előváladék már egy spermával teli váladék volt, nem mérhető az első aktus előttihez. Ha nem gond egy gyerek nem kötelező a tabletta, de ha igen, a helyedben spuriznék a dokihoz!!
2015. febr. 28. 10:27

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!