Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 pozitív tesztem van, viszont...

2 pozitív tesztem van, viszont vérzek és görcsölök. Ma voltam dokinál a vérvétel azt mondja terhes vagyok viszont az ultrahangon nem látott semmit még terhességre utalót sem! Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
2008. aug. 24. 17:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy együtt éreztek! Csak, hogy fokozzuk olyan ellátást kaptam hogy hűűűűű....! Képzeljétek, negatívos a vérem tehát antiD-t kellett kapnom amit 72 órán belül be kell adni mert különben a következő terhességet megöli a szervezetem. Na most ezt sikerült a 4 nap alatt az 5. orvosnak beadni, négy napig a korházakat jártam, mire a 4. nap azaz ma beküldött a védőnő az esztékába és az ottani orvos intézte el a Délpestibe, hogy azonnal de rögtön mert kifutok az időből. A reggeli orvos peddig közölte, hogy majd holnap reggel adja be mert az újszülött papíromon feltüntetett vércsoportomnak nem hisz, tehet csináljunk másikat az peddig jó esetben holnap reggel van meg, de ez sem biztos mert állt 2 nap! Úgyhogy ő nem tud mit csinálni! az esztékásnak peddig 1 telefonjába került és 2 órán belül megkaptam az antiD-t!

Jó nem? De legalább már nincs gond!

2008. aug. 27. 23:54
 12/12 anonim ***** válasza:
... na, nem semmi... :S
2008. aug. 28. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!