A vérvétel eredményeiből kiderül ha valami gond van? Milyen vizsgálatokhoz kellett ennyi vér?
9.4 hetes km vagyok, szerdán megyek a dokihoz, akkor lesznek meg a vérvétel eredményei. Azt tudom hogy vércsoport meghatározás is volt, de 4 kémcsővel vettek vért. 6. héten voltam utoljára uh-n, és legközelebb a 12. héten megyek, na most nekem kedd óta nincs hányingerem, bár előtte is úgy volt, hogy kb. 2 napig jó voltam, utána 2-3 napig egész nap hányingerem volt, és nem esett jól semmi, a melleim már 2 hete nem fájnak, bár úgy vettem észre hogy teltek, és szerintem átalakult a formája is, és nőttek is. Egy picit félek, és hát igazából akkor nyugodok meg ha látom az ultrahangon hogy minden rendben van, de az még kb. 2 hét, és nem tudom, hogy normális–e hogy a 9. héten elmúlik a hányinger!
Köszönöm előre is a válaszokat!
Szia
Igen normális ha elmúlik a hányinger, örülj neki!Valakinek végig az van, valakinek vissza-visszatérően, ez változó. Nekem a 11. hétig volt.
Ne aggódj minden rendben lesz.
16.hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!