Kinek mikor jött össze spontán vetélés után a baba?
Két hete, 6. héten vetéltem el spontán. Az orvos azt mondta mivel teljesen kiürült nyugodtan próbálkozhatunk tovább.
Ki mennyii időre a vetélés után esett teherbe?
Én 3 éve februárban, 8 hetesen vetéltem el első babánkat. Nagyon kikészültem, mélyen érintett. Utána hónapokon át rettegtem, hogy nem fogok újra teherbe esni, hogy van valami bajom, és a szervezetem nem képes kihordani egy babát, stb. Amikor megjött a mensesem, sírtam. Visszagondolva, ez természetesnek tűnik, bár akkor nagyon szenvedtem. Tudom, hogy közhely, de először magaddal kell, hogy kibékülj, hogy tudd, nem a te hibád volt, és bízz benne, hogy össze fog jönni. Hülyén hangzik, de amikor átment rajtam a kezdeti idegesség, és nem gondoltam rá nap, mint nap, akkor estem teherbe. Augusztusban. Májusba 2 éves lesz az én nagyfiam!
A terhesség sima volt, csak az elején kellett hormont szedni, nehogy ő is elmenjen...
Ezen túl, mikor ő 4 hónapos volt, és teljes erővel szoptattam, újra teherbe estem (mensesem nem volt), amire a bébi 12 hetes korában jöttem rá. A lányom ebben a hónapban lesz 8 hónapos...
13 hónap van köztük, és gyönyörűek.
Mostmár tudom, hogy oka volt annak, hogy a Jóisten nem hagyta megszületni az első babánkat.
Azt hiszem, a mi történetünket el kellene mondani minden "frissen" elvetélt, elkeseredett nőnek, hátha segít.
Remélem neked segítettem. ne add fel, bízz magadban!
Köszönöm a biztatást és jó egészséget kívánok Nektek!
Nem hibáztatom magam. Az orvos azt mondta vékony volt a méhnyálkahártya, emiatt ment el, mert egyszerűen levált.
Valószínűleg a fogamzásgátló miatt volt vékonyabb, pedig már 5. hónapja nem szedem.Őrültünk is neki hogy első próbálkozásra sikerült.(Jan. 1-től próbálkoztunk.)
Minden erőnkkel próbálkozunk tovább, és rajta vagyunk.
Én mihamarabb szeretném, hogy sikerüljön.
A párommal próbálkozunk tovább, nem vártunk vele.
Most szedem az elevitet is pluszba.
Kb. 1 hét múlva kell megjönni a menzimnek,aztán reméljük össze is jön a babó.Ha nem, akkor sem esünk kétségbe, próbálkozunk tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!