Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen tünetekkel jár a...

Milyen tünetekkel jár a nagyon korai vetélés? Milyen tünete van mensi körül, ha nem ágyazódik be a baba?

Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem múlt hónapban volt egy sajnos.Eljött a nem várt napja és nem is jött meg lett is egy pozitív tesztem, ám másnap mégis csak megjött, 3 nap késéssel ugyan.Erősebben görcsöltem, élénk piros vérzésem volt és több, de nem sokkal mint rendes mensikor.A doki nekem azt mondta ilyen korai terhesség még teljesen kiürül magától és hogy ilyenkor egyből lehet próbálkozni újra.
2010. jún. 1. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Sziasztok,nekem is múlt hónapban ment el:-((( Nekem egy napot késett,és utána jött meg.A fura az volt,hogy mensi előtt két nappal magas volt a hőm, vérzés nélkül görcsöltem, a derekam nagyon fájt,haza iskellett mennem a munkából.Amikor megjött akkor meg már nem fájt semmi.Ja és pozitív volt a tesztem mielőtt elkezdtem vérezni:-(((

Mi most ebben a hónapban is próbálkozunk,remélem sikerül.

Drukkolok nektek is!!!!!

2010. jún. 2. 08:08
 3/4 anonim ***** válasza:
ha nem tud beágyazódni, lehet, hogy észre se veszed. a teszt is esetleg még -, a vérzésben meg max annyit tapasztalsz, hogy erősebb. de egy erős vérzés bármi mástól is lehet. ha megjött, inkább jobb ha bele se gondolsz ilyenekbe, mert csak emészteni fogod magad
2010. jún. 2. 08:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hetesen volt vetélésem. Előtte pár nappal már vérezgettem, de az orvos nem foglalkozott velem. Fájt a hasam, az utolsó napon már a vérzés erősödött, akkor már cataflant vettem be, de a második szem sem csökkentette a fájdalmat. Aztán mikor elment, megszűnt minden fájdalom, nem görcsölt a hasam sem, és a vérzés is csökkent. (Ilyen fájdalmat, itt értem a fizikait, még soha nem tapasztaltam, és nem kívánom még az ellenségemnek sem.)
2010. jún. 2. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!