Ezek a jelek utalhatnak terhességre?
Figyelt kérdés
Dpo 8-9. napon erősen görcsöltem 2 òràn át. Az utòbbi napokban többször megszédülök pl. fekvés vagy ülés közben.
2 naponta tudok csak nagywc-zni, akkor is nehezen, pedig rostosakat eszem.
A melleim egyre jobban fájnak, akár csak máskor menzesz előtt.
Ma nagyon kicsi fehér, krémes állagú folyásom volt. De ez nem folyamatos.
2015. márc. 1. 13:27
31/36 anonim válasza:
Hat ezt en is szeretnem tudni! Az ugy kezdödött, hogy decemberben elmentem dokihoz, mert elötte nehany nappal mensi elött mar elkezdtem barnazni, es hat a baba se jött, meg akartam vizsgaltatni magam. Kaptam Duphastont, hogy ettöl majd elmulik a barnazas. Szedtem,mint a kisangyal. 2 honapig okes is volt, bar elsö honapban rögtön lett pozi hcg tesztem, de aztan egyre halvanyodott, vegül par nap kesessel rendesen megjött a mensim. Ezutan következö honapban nem volt pozi teszt, idöben megjött, mensi elött 2 nappal kezdödött csak barnazas. De ebben a honapban a 13. napon lett pozi ovuteszt, el is kezdtem utana szedni a Duphastont, majd a 16. napon egy csepp rozsaszin, masnap egy csepp barna, harmadnap 2 csepp elenkpiros, majd kicsi szünet, aztan megint barna, aztan azota 4 napja napi 1-2 csepp sötetvörös csepp. Nem tudom mi ez, most vagyok elvileg a 10-12. dpon, es ugye 11 napja kezdödött a barnazas, rozsaszinezes, vörösezes... Marc 24-re van idöpontom nödokinal. Mar nem tudom, mire gondoljak... tesztek negativak.
32/36 anonim válasza:
Es mindezek mellett minden nap görcsölök, nem elviselhetetlen, de azert erzem, neha a petefeszkem, neha a mehem...
33/36 A kérdező kommentje:
Az igen, ilyet még nem is hallottam. Milyen érzés, amikor a méhed görcsöl? És hol érzed a fájdalmat?
2015. márc. 5. 18:46
34/36 anonim válasza:
Hat neha a petefeszkem, neha meg az egesz mehemben. Olyan, mintha egy szammal nagyobb lenne a mehem, mint amekkora lehetne. A jobb oldalon volt most peteeres, es ott ereztem görcsöket. A petefeszekben. Most epp sehol semmi. De a nagyobb meh erzes megvan most is.
35/36 A kérdező kommentje:
Nem értetted a kérdésem :)
Milyen érzés a méhfájdalom? Én olyat még sztem nem éreztem. Petefészek fájdalmat igen, de méhet nem.
2015. márc. 6. 07:09
36/36 anonim válasza:
Akkor középen fáj ott alul, nem pedig oldalt a petefeszeknel. Neked mindig csak oldalt fáj? :) Erdekes. Bár többször érzem en is inkább oldalt, de van hogy egyértelműen középen fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!