Ezek a jelek utalhatnak terhességre?
Figyelt kérdés
Dpo 8-9. napon erősen görcsöltem 2 òràn át. Az utòbbi napokban többször megszédülök pl. fekvés vagy ülés közben.
2 naponta tudok csak nagywc-zni, akkor is nehezen, pedig rostosakat eszem.
A melleim egyre jobban fájnak, akár csak máskor menzesz előtt.
Ma nagyon kicsi fehér, krémes állagú folyásom volt. De ez nem folyamatos.
2015. márc. 1. 13:27
11/36 A kérdező kommentje:
Hanyadikára nem várod? :)
Én úgy döntöttem, nem veszek tesztet. Majd ha késik 2 napot, csak akkor veszek, így tuti nem tesztelgetek feleslegesen :)
2015. márc. 1. 15:59
12/36 anonim válasza:
Szombatra nem varom. Nekem van itthon eleg sok teszt, ugyhogy en nem varok addig :) Annal en kivancsibb vagyok :) Vateras tesztek, olcsok.
13/36 A kérdező kommentje:
És mikor tesztelsz először?
2015. márc. 1. 17:32
14/36 anonim válasza:
Tegnap, tegnapelött :) Es negativ :) :) :) mert türelmetlen vagyok. Mindig ugy indulok el reggel, hogy hatha... aztan kopp :)
15/36 anonim válasza:
Ne haragudj de leghamarabb is szerda-csütörtök környékén mutathat valamit de arra is jó ha van 50%, hogy kimutatja a terhességet. :P
16/36 A kérdező kommentje:
Hát igen, ha szombatra nem vàrod, lehetetlen h pozit mutasson, felesleges tesztelgetni, inkább legyél türelmes! :)
2015. márc. 1. 18:46
17/36 anonim válasza:
Nem haragszom, teljesen tisztaban vagyok vele, hogy megkattantam :) :) A kisfiamat 5 nappal a nemvart elött egy naaaagyon extra halvany teszt jelezte. Aztan a többi mar erösödött, ebben bizom most is. :)
18/36 anonim válasza:
Amúgy én is türelmetlen voltam. Éreztem a beagyazodast es másnap teszteltem, természetesen negativ lett. De utána vártam három napot és akkor már pozitiv volt :) amúgy sok sikert mindkettőtöknek!!
19/36 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
Megkérdezhetem, mit éreztél beágyazódáskor?
2015. márc. 1. 19:04
20/36 anonim válasza:
Igaz te írtál? Valasz utan ide nem irom le akkor ujra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!