Mellbimbó körül kicsi puklik utalhatnak terhességre?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem észre, hogy a mellbimbóm körül kidudorodott néhány kicsi pukli, ilyet még sose láttam, nagyon furcsa volt. Pont próbálkozunk a babával, szerintetek lehetséges, hogy attól van?
Ezt találtam egy oldalon, itt terhességi tünetekről volt szó: Gyakran a bimbó körül apró puklik is nőnek, amikből akár váladék is távozhat. Ez megint csak a hormonok pigmentációs hatása, és állítólag a természet rendezte így, hogy az újszülött könnyen megtalálja a táplálék forrását. A pici puklik olyan mirigyek, amik a bimbóudvart rugalmasan tartják.
2015. jan. 26. 18:09
1/8 anonim válasza:
Hát hallod, nekem is vannak kis puklik, pedig egy éve nem voltam pasival.
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem eddig nem voltak.
2015. jan. 26. 18:15
3/8 anonim válasza:
Hát figyelj, nincs kizárva, főleg ha most jelentek meg, de a terhességnek ennél százszor egyértelműbb jelei is vannak... Minek pár puklit nézegetni?
4/8 A kérdező kommentje:
Hát nyilván meglepődtem rajta, mikor még sose volt ilyenem és nem is hallottam még róla, ezért néztem utána, hogy mit jelenthet és ezt találtam. Azért kérdeztem meg, hogy volt-e valakinek ilyen. Amúgy nem vagyok egy ilyen rágörcsölős babaváró, se ovu teszt, se hőmérőzés, se nyákvizsgálat, csak ez nekem fura volt, ezért gondoltam, hogy megkérdezem.
2015. jan. 26. 18:19
5/8 anonim válasza:
Értem, de ugye neten utánanéztél, hogy igen, utalhatnak. Viszont megmondani nem leehet belőlük, hogy terhes vagy-e.
6/8 anonim válasza:
Szerintem ez nem, de ha három hajszálad meggörbül és úgy marad 3 napon át, akkor biztos a baba!
7/8 anonim válasza:
Huu, nekem akkor 10-es ikreim lesznek, 30 hajszalam is meggörbült!!! :) es ugy is maradt.. :)
8/8 anonim válasza:
Szia!Ne törődj a k@csögökkel,igen lehet jel.
Én 4napja pozit teszteltem és nekem is megjelentek a puklik amik sose voltak.nekem ez egyértelmű jele a terhességnek,mivel készül a szervezet a szoptatásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!