Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti milyen tünetek alapján...

Ti milyen tünetek alapján kezdtetek el gyanakodni, h babat vartok?

Figyelt kérdés
Persze nem a verzes kimaradasara gondolok. És milyen egyéb furcsaságokat tapasztaltatok még?
2015. febr. 27. 21:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.:) e. Jo reg merem mar a reggeli hom ebben a honapban azt hittem nem is volt ovum furan alakult ,lassan emelkedett. Szoval ovu utan 3 naon at emelkedett csak most vagyok a 8.dpon. 2 napja a reggeli hom megugrott 37.0re 36.8rol. Estere is felmegy 37.0-37.3 korulire. Es iiadok de kozbenbraz a hideg. Beteg tuti nem vagyok. Jo a hangulatom es a kozerzetem is. Ma kicsit furcsa volt egy szomorubb tema volt beszelgetes kozben es elbogtem magam 2szer is.Nem vagyok ennyire siros fajta... mellem nem faj a bimbom epp hogy erzekeny de meg talan az sem feltuno. Vallamiert most elkapott az az erzes h tuti terhes vagyok de nem akarom beleelni magam,mert 5 honapja volt egy vetelesem spontan a 7.heten. Szoval csak kivancsi voltam mit tapasztaltak masok. :)
2015. febr. 28. 19:59
 12/12 A kérdező kommentje:
Ja es 2 napja megallas nelkul enni tudnek. Mindig ehesnek erzem magam. Nem jellemzo.Altalaban sokszor szoktam keveset enni igy sosem vagyok farkas ehes. Na most a fold osszes kajajat meg tudnam enni. :D
2015. febr. 28. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!