Ti milyen tünetek alapján kezdtetek el gyanakodni, h babat vartok?
Kettes vagyok!
Kicsit félreérhető a válaszom! :) Szóval az volt a gyanús, hogy máskor menstruáció előtt már napokkal előbb rettentően görcsöltem, most meg alig-alig piciket... Úgyhogy én meg sem vártam, hogy kimaradjon a havim, már előtte egy nappal csináltam egy tesztet, ami igencsak erős pozitív lett. Nem hittem a szememnek! :D... Majd jött sorra a többi. A havi kimaradt, a hányinger jelentkezett, a mellfájdalom borzalmas lett, folytonos fáradtságérzet és a mosdó gyakori látogatása :)
Mikor terhes lettem, már nem gyanakodtam semmire, hanem a vérzés kimaradása után teszteltem, és utána jöttem rá néhány dologra, ami "jel" lehetett volna: nem faltam ki a hűtőt, nem voltam ideges a "menszi" előtti napokban, nem fájt a fejem.. Nálam ezek jelzik a menszi közeledtét, és ezek most kimaradtak.
Sajnos előtte már sok hónapon át csalódtam, így ha épp érzékeny is volt a cicim, vagy folyásom volt, nem adtam arra, mint "jelre", mert bármit jelenthetett.... Érdekes, előtte többször éreztem a "tünetek" alapján magamat terhesnek, viszont amikor terhes lettem, akkor nem is gondoltam volna, hogy most sikerült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!