Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A gránátalmalét valaki fogyasz...

A gránátalmalét valaki fogyasztotta kuraszeruen a beagyazodas elosegitesere? Allitolag segit!

Figyelt kérdés
En ebben a honapban kezdtem el ovulacio utan napi 2 dl-t inni. Nem egy olcso mulatsag, de nagyon jokat hallottam rola, hisz a mehnyalkahartya felepiteseben segit, igy a beagyazodasban is...meg csak a 8-dik napon tartok, igy van par napom meg hogy kideruljon, hogy segitett-e...Clostit szedtem ebben a honapban, es feltem a mehnyalkahartya elvekonyito hatasatol. Valaki itta a gránátalmalét??? Tapasztalatok esetleg?
2010. febr. 12. 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Én még nem is hallottam róla! Majd írd meg okvetlen hogy segített-e?!
2010. febr. 12. 16:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Majd jovohet vegen megirom, hogy mi lett az eredmenye...:-) Amugy ferfiaknak is ajanlott, sperma minoseg javitasara! En ezeket kulfoldi oldalakon olvastam...es ugy gondoltam, hogy egy probat meger...es nagyon fincsi amugy, igy elvezettel iszom!;)
2010. febr. 12. 17:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Én annyit megittam, hogy gyomorsav tultengésem lett tőle, de baba nem.
2010. febr. 12. 18:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Még én sem hallottam erről a gránátalmás cuccról. :) Hol lehet ezt beszerezni, és mennyiért? Reméljük sikerült a babó nektek, majd írd meg, hogy mi lett a teszten! :) Megy a drukk
2010. febr. 12. 19:07
 5/8 A kérdező kommentje:
En kulfoldon elek es itt az elelmiszerboltokban lehet kapni, de nem olcso. De otthon ezt interneten biztos lehet rendelni, mert lattam...amugy meg lehet, hogy boltokban is beszerezheto, de ebben nem vagyok biztos. Mindenkeppen megirom az eredmenyt.
2010. febr. 13. 05:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Bio, natur, reform üzletekben lehet venni. Dr. Steinberger termék, de vannak más gyártók is. Itthon is elég drága. Én az immunerősítő hatásáról tudok.
2010. febr. 13. 11:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Vaterán is lehet kapni 100%-os gránátalmalét 990 ft-ért. Napi 20ml kell inni belőle.....
2010. febr. 13. 11:26
 8/8 A kérdező kommentje:
maegjott sajnos....:-( De a mensim tobb volt, aminek en orulok, hisz mindig is aggasztott, hogy gyenge, rovid mensijeim vannak.
2010. febr. 20. 19:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!