Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » En nem erzem korainak, a...

En nem erzem korainak, a parom miert?

Figyelt kérdés

22 eves vagyok, a parom 26 eves. En mar gyereket szeretnek, viszont O mindig megkerdezi, hogy biztos vagyok-e benne, meg hogy komolyan gondolom-e. Ez azt jelenti, hogy nem akar gyereket?

Ezt azert nem hiszem, mert elmondasa szerint nagyon gyerek parti, es amikor megismerkedtunk (4eve), akkor azt mondta, hogy o is szeretne gyerkocoket. Meggodolta magat? Nem tart jo anyanak? Mi lehet a gond?

2015. febr. 20. 13:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Kérdezd meg tőle!!
2015. febr. 20. 13:24
 2/11 anonim ***** válasza:
meg van a háttere a gyereknek? saját lakás biztos állás?
2015. febr. 20. 13:25
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
Ezeket a kérdéseket NEKI kell feltenned! Nem tartozik idegenekre.
2015. febr. 20. 13:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mivel semmit nem írtál a körülményeitekről /lakhatás, munka, tanulmányok stb./, nehéz eldönteni, hogy korai-e vagy sem. Én alapvetően korainak találom a 22 évet, hiszen ebben a mai világban nagyon kevés az a 22 éves, aki biztos egzisztenciát épített ki magának. A semmire pedig nagyon nagy felelőtlenségnek tartom babát vállalni. Ha most kerültél ki az egyetem padjaiból, akkor valószínűleg semmit nem dolgoztál, tehát semmilyem járandóságot nem fogsz kapni. Na, így korai. Ha nem tanultál tovább, egy sima érettségivel nem sokra mész. Ha viszont van egy jó kis szakmád, amiben dolgoztál már 1-2 évet, akkor még rendben is lehet.
2015. febr. 20. 13:28
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen, lenne biztos hattere a babanak. Sajat hazunk, es a paromnak is tokeletes jovedelme van. Mindent megtudnank adni a babanak.
2015. febr. 20. 13:28
 6/11 anonim ***** válasza:
54%
És mi az a tökéletes jövedelem, meg biztos háttér?
2015. febr. 20. 13:31
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez senkire nem tartozik kinek mennyi a jovedelme..amugy nem is ertem az ilyen kerdeseket mikor leirjak, hogy ennyit es ennyit keresek szerintetek vallalhatunk babat?

Ezt ha ket ember nem tudja eldonteni akkor inkabb ne vallaljon gyereket..mivel az ember egyszer fent van egyszer lent altalanossagban igy erre nem lehet alapozni..

Vagy ha valamiert kiesik az egyik jovedelem a gyakorin kerdezik majd meg hogyan tovabb??

Kedves kerdezo, szerintem ezt a paroddal beszeld meg sokkal egyszerubb es tisztabb!

2015. febr. 20. 13:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy kettőtökkel kapcsolatban akar biztosabb lenni. Mert ha lesz egy gyerek, és mégis szétmentek, akkor ő elveszíti a gyerekét is. (Mármint hétvégi apuka lesz, és ha majd összejössz valakivel, akkor egy vadidegen fogja nevelni a gyerekét.) Egy felelősségteljes pasi sokkal jobban megfontolja a gyerekvállalást. A nőknek elég a tavaszi hormonőrület, és máris gyereket akarnak.
2015. febr. 20. 13:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok. én azért kérdeztem, meg van e még a háttere, mert szerintem egy férfinak az nagyon nagy nyomás, hogy a nő otthon marad, és így neki kell biztosítania a megélhetést, tehát érthető ha hezitál, ha nem biztos lábakon álltok, hiszen eddig csak magáról (meg esetleg rólad) kellett gondoskodnia, ezután meg rögtön 3 emberről.

Szerintem ez állhat a háttérben, vagy lehet hogy csak későn érő típus, és lelkiekben még nem áll rá készen.

Nem baj, ha a fülébe ülteted a bogarat, ha ilyen szerencsések vagytok hogy fiatalon tudtok babát vállalni, akkor noszogasd csak, nem muszáj megvárni hogy 30 évesek legyetek sőt :) de azért finoman, mert az ultimátum, vagy a folyamatos csesztetés a férfiaknál mindig fordítva sül el...

házasság? el venni nem akarna? az lenne az első lépés, hogy elköteleződik, felelősséget vállal a párkapcsolatotokért.

2015. febr. 20. 13:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp kérdezd meg tőle, de ha találgatnunk kell, akkor szerintem a lehetőségek a következők:

- szeretné még egy kicsit a fiatal felnőtt létet élvezni, felhőtlenül, felelősségmentesen, kettesben veled, úgy, hogy nem kell a figyelmedet, szeretetedet, idődet mással megosztania, szereti élvezni, hogy kiemelt helyet foglal el az életedben, esetleg utazgatni, stb.

Ez nem azt jelenti, szerintem hogy nem akar gyereket, de lehet, hogy még nem élt meg mindent, amit szeretett volna, és ha ilyen korán gyereketek lesz, lehet, hogy már nem is lesz lehetőségetek.

Nem kell itt különleges dolgokra gondolni, de saját tapasztalatból beszélek, 30 évesen szültem az első babámat, 37 vagyok és most várom a másodikat, pedig lehetett volna korábban is, minden feltétel adott volt hozzá, de úgy éreztük, még más dolgunk van a világban.

2015. febr. 20. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!