Miért tartjátok korainak a kiskamaszoknak (10-től 12 év) a körömlakkot?
Nem túlságosan korai, ha átlátszót használsz.Én már 13 vagyyok, de nem használok semmilyent.Ja és a suliba sem tapsolnak atanárok érte.Meg akoromnek sem tesz jót.Mégvalami?
13/L
Csak nyáriszünetre festettem ki. Volt világos kékem és csillogóm.
Nem korai, de semmi értelme egy 10 évesnek.
15/l
Bocsi az offért :)
Szval a körömlakk hasznos is, mert ez ugye mégegy réteg a körmön, ami védi a körmödet... de azért ne legyen mindig kifestve mert azért az sem jó ;D
Én is 13 vagyok és ha olyan kedvem van kifestem a körmöm, de senki nem szól érte... pedig nekem volt már vörös,fekete,pink,lila,kék,barack,citrom, zöld.... :)
Tíz évesen a fekete körömlakkért édesanyádnak járna a parasztlengős, nem neked...
Egyébként igen, korai, persze, nincs vele semmi baj, ha mondjuk körömerősítő, átlátszó (nekem is volt ilyen kiskoromban, elég gyengék voltak a körmeim). De a fekete "enyhe" túlzás... Láttam még halvány rózsaszín lakkot kislányon, ismerősömet (az anyukát) meg is kérdeztem, hogy minek ennyi idősen... azt mondta, erre az egy alkalomra hagyta a kislánynak (születésnapja volt)... ez így teljesen rendben is van... de aki gyereket vállal, az tanulja meg nevelni és tanulja meg, hogy mi az amit egy 10-12 éves "megengedhet magának" és mi az, amit semmiképpen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!