Miért tartjátok korainak a kiskamaszoknak (10-től 12 év) a körömlakkot?
Nem, nem vagyok gót... Ha stílusba kéne osztani, akkor inkább scene... Hupikék körömlakkom is van, de nem nagyon használom már...
Na én megyek aludni. Jó éjt mindenkinek!
Nekem (nem szigorú az Anyukám, inkább engedékeny), de CSAK nyárra engedte meg a színes körömlakkot - tanév közben pedig csak a színtelent.
Soha nem is akartam, hogy év közben színesre legyen lakkozva a körmöm. (az egyik osztálytársam rágta a befestett körmét, és azóta undorítónak találom az egészet...)
tegnap 21:14
Soklan használják az "am" kifejezést. Azt hiszed, hogy én vagyok itt az egyetlen?
én 13 vagyok lány hát bulikra szoktam kifesteni a körmöm meg nyáron vagy szünetben de fekete, lila, türkizkék, sárga rózsaszín meg két szín őrült kombinációja... suliba leharapják a kezed ha kifested... meg a köröm kiszárad tőle és sárga lesz... mutasd meg a lányodnak h mit irtam .
kedves kiscsaj. :D
hát nem irom ide mégegyszer olvasd el amit az előbb írtam....
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!