Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért tartjátok korainak a...

Miért tartjátok korainak a kiskamaszoknak (10-től 12 év) a körömlakkot?

Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 19:03
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Én úgy festem, hogy először átlátszót, és ara jön a körömlakk...
2010. szept. 25. 09:59
 22/31 anonim ***** válasza:
Szerintem bőven ráértek még vegyszerekkel szétrombolni magatokat, de ti tudjátok.
2010. szept. 25. 12:33
 23/31 A kérdező kommentje:
Utolsó: a körömlakk sztem ártalmatlan...m
2010. szept. 25. 20:46
 24/31 anonim ***** válasza:
10-12 éves gyereknek még nem nagyon kell körömlakk, mert nem kell tetszenie senkinek, mert ilyenkor a fiúk az idősebb csajokat hajtják akiknek már van mellük stb, és egy 10-12 éves gyereknek még nagy melle nem igen van.
2010. szept. 26. 14:28
 25/31 A kérdező kommentje:

14:28

Te tényleg azt hiszed, hogy ilyen korban tetszeni akarnak nekik??? Én akkor vertem őket folyamatosan, és ezt még most is csinálom a tanárok meg leszarják... Agresszív vagyok... De sok haverom van

2010. szept. 26. 21:31
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Igazából szerintem a sulikban tiltják, meghát ez a társadalmilag elfogadott. Minden témában van, amit azért kell úgy, mert úgy kell. Aztán jöhetnek a deviánsok, a Kívülállók, akik lázadnak a "törvény" ellen :) Hat-nyolc éves kislányokon is szoktam látni, de szerintem egyáltalán nem zavaró. Tudjátok, a felnőttek sokszor azonosítják a kicsit eltúlzott sminket, vagy a kirívó körömlakkszínt a prostikkal. Ez van, mi már csak ilyenek vagyunk :D Ettől függetlenül van némi igazság az aggódásunkban, mert valamivel elkezdődött, hogy néhol szégyen, ha 12 évesen szűz valaki... Mindenki korábban érik a sok vegyszertől, amit megeszünk, meg gondolom közeleg (3-4 millió év :D) a következő evolúciós lépcsőfok, s a világ is változik napról napra. Főleg gyorsul. Lehet, hogy a begyöpösödött társadalmi normákkal van a gond, nem a mai fiatalokkal? :-O Minden generáció hallhatta, hogy "...ezek a mai fiatalok...". Minden változik. Szerintem nem gond a körömlakk. Az már más kérdés, hogy vitatkoznék az ártalmatlanságával kapcsolatban. Lehet, hogy csak szaruréteg a köröm, elhalt bőrszövet, de a vegyi anyagok felszívódnak rajta keresztül. Persze nem kell aggódni, kevesen halnak meg évente körömlakkmérgezésben. Azok is inkább isszák :D

Azért azt még elmondanám, hogy még az én gyerekkoromhoz képest is kurvul a világ, pedig aztán 11 évesen kezdtem inni, meg cigizni (nameg a metál, rock, és hasonlók). A helyzet az, hogy akkor még kevesen voltunk így, most meg egyre többen durvulnak el nagyon fiatalon (és nem feltétlenül a zene, a pia meg a blatt az, amiről beszélek).

28/f

2010. szept. 28. 08:31
 27/31 anonim válasza:

Elsősorban(szerintem) a fiúk miatt fested be a körmödet vagy egy egyéni stílust akarsz kialakítani.

1.kiskamasz nem ezzel fog pasit szerezni

2.Egyéni stílusról, még legalább 3 évig alig beszélhetünk

3.nem egy ötödikes körüli csajnak láttam,hogy be van festve a körme,ami kicsit erőltetett volt ráadásul csúnyán is volt megcsinálva,szóval nem állt neki jól

2010. szept. 29. 19:28
 28/31 A kérdező kommentje:

tegnap 19:28

Rosszul gondolod... A pasik nem non érdekelnek, mert mindannyian egy 5 éves szintjén vannak... Egyéni stílus??? Lusta vagyok egyet kialakítani, és nem is akarok...

2010. szept. 30. 10:37
 29/31 anonim ***** válasza:

Én azért tartom korainak, mert 13 évesen Qrvára nincs rá szükség. Valójában később is el lehetne lenni nélküle, de sok férfi szemében vonzóvá tehet egy nőt. Viszont azt állítod nem pasizáshoz kell, akkor vajon minek?

Elmondom ezt is: nem a fiúk miatt kell, hanem a többi korodbeli p.csa miatt, mert ma már így lehet beilleszkedni, hogy fölveszel valami előre legyártott stílust, amit eladnak neked (pontosabban a szüleidnek) és amiből meggazdagodnak a multik. Ez nem oltás akar lenni, csak próbálom felvázolni a helyzetet.

2010. okt. 2. 01:54
 30/31 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem az élénk színeket a körmömön, ez a védjegyem:) Hétvégéken minden körmöm más színű *.* Szerintem nagyon jól néz, a gitártanárom úgy szokott bállítani az új akkordra, hogy a körmöm színét mondja:D Vicces szerintem és nem káros. Mondjuk 10 évesen még korai.

13/L

2010. nov. 28. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!