Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves vagyok és nem tudom miért, de vágyok már arra, hogy legyen egy barátom. Ez korainak számít? És ha nem, akkor hogyan ismerkedjek mert elég félénk vagyok. Segítség!
semmi gond azzal ha barátokra vágysz,az ember társas lény,ismerkedj csak bátran.
Ha pasira gondoltál,akkor azt tudom mondani h marhára nem normális,ez csak divatbuz*ság h minden 12 éves pasizik-csajozik.
Ha a közelben laksz, felőlem ismerkedhetünk :)
16/F
Ha félénk vagy, az a lelkiismereted visszajelzése arról, hogy valami gáz dolgot akarsz, ami nem jó ötlet. Nagyon nem jó ötlet. De ha erősebb tesztet akarsz, állj oda anyuci elé kerek perec, és mond meg neki, mit szeretnél.
Majd írd meg, hogyan ment.
Én szívesen ismerkednék veled. :)
14/f
Köszi a válaszokat mindenkitől.:))
a többi no comment...
Én is félénk vagyok, illetve egy korú veled. Szóval, lehet, hogy nem sokat segítek vele, de ha megvan az aki teccik, akkor próbálj szemkontaktust teremteni vele. Az előzővel így lett a "kapcsolatom", de most én nekem sincs barátom, de próbáld meg, hátha segít... :)
#Lizavoltam
teljesen normális, hogy azt szeretnéd legyen egy fiúd :) viszont azt mondom várj még! 12-15 éves kor a várakozás időszaka, majd 15-16 évesen kezdj el ismerkedni, addigra középiskolás leszel, nem csak olyan fiúkkal leszel körbevéve, akik 6 éves korod óta ismernek (mert hidd el, sok évfolyam/osztálytársadnak megmaradtál kislány) akkor már bátrabb leszel. :)
remélem tudtam adni egy jó tanácsot!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!