Miért halványodik a terhességi tesztem?
Figyelt kérdés
1 hete még egyértelmű pozitív este, ma reggel alig láthatò 2.csík ugyanazzal a teszttel . Miért?:( Elfogok vetélni? Szurkál a hasamalja is és a derekam, hátam is fáj :(2015. febr. 17. 17:10
21/49 A kérdező kommentje:
A mai reggeli meg szinte alig látszik, ott van azon is halványan rózsaszín de halványabb jóval.
2015. febr. 17. 19:34
22/49 A kérdező kommentje:
2015. febr. 17. 19:35
23/49 anonim válasza:
no az a helyzet hogy ez tényleg elég halvány de nagyon de az.....jó lett volna látni az egyértelmű pozi tesztet is hozzá hogy össze tudjam hasonlítani....nekem volt olyan vetélésem amikor nagyon magas volt a hcg a nem várt napján....nem tudták biztosra, h
24/49 anonim válasza:
méhen kívüli vagy ikerterhesség volt e de akkor nagyon lassan ürült ki a hcg és még egy hét után is halvány volt...a legutóbbi vetélésem tavaly decemberben volt ott dec. 2 án pozi tesztem volt de végig halvány és 7 -én nega teszt volt és meg is jött....én mindenképpen elmennék orvoshoz...de ha nincs vérzés vagy barnázás talán nem lehet akkora baj...nekem mindkettőnél volt...bocsi de az elejét elküldtem véletlenül...
25/49 anonim válasza:
szar a gépem és ugrál...azt akartam írni hogy halvány de nem nagyon
26/49 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Hát ebből is azt tudom leköveztetni, hogy a halványodó teszt vetélésre utal :( De azért mèg bizakodom hátha..
2015. febr. 17. 20:25
27/49 anonim válasza:
én mindenképpen elmennék orvoshoz...az a biztos...kívánom hogy ne legyen baj !!! szorítok !
28/49 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm nektek! De ugye a tesztjeim egyértelműek tehát a terhesség mindenképp fent áll?
2015. febr. 17. 20:35
29/49 anonim válasza:
Nagyon szoritok neked, es menj el mindenkepp dokihoz. Majd irj, mi volt!
30/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen mindenkèpp írok!
2015. febr. 17. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!