Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 éve nem estem teherbe,...

1 éve nem estem teherbe, ezért most Closti-t kaptam, mert nincs peteérésem. Tüszőrepesztő nélkül teherbe eshetek?

Figyelt kérdés
Magától megjött 39 nap késéssel most, elkezdtem 2. naptól, 5 napig 1 szemet szedni. Felhívtam a dokit, és kérdeztem mikor menjek ultrahangra, azt mondta, nem kell, majd a következő hónapban menjek, vagy akkor, ha 6 héten belül sem jön meg. Mit csináljak? Félek, hogy nem reped ki és cseszhetjük ezt a hónapot, de nem lehetek vele erőszakos. Megint menjek másikhoz? Ez a 3. doki aki kezel, végre valamit kiderítettek, de ezt se érzem így elégnek. :( Progeszteron hiányt is látott a laborleleteimben, de arra se kaptam semmit. :( Elegem van, mit tanácsoltok? Ráadásul ezt a dokit nagyon jól ismerjük, mondhatni család barát... :(

2015. febr. 15. 18:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Még mindig nincs baba :(

2. closti-s hónapom volt, csütörtökre nem várom, de a mostani UH eredmény nem lett jó (12 mm-es mindkettőben, meg az egyikben volt egy dupla 18 mm-es, de szerintem abból se lett semmi...), szóval nem hiszem h baba lesz :( jövő hónaptól 2 szemet szedek, 5 napig. Mellem érzékeny 1 hete, szóval ha baba nincs is, remélem időre megjön és tudom szedni a gyógyszert, remélem most majd használ a dupla adag. :(

2015. márc. 31. 20:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Sajnálom :( De ne add fel, előbb-utóbb sikerrel jártok :)

Én is hasonló cipőben járok, mint te, egy év sikertelenség, aztán most Closti, de tűszőrepesztőt én sem kaptam. Nekem ez az első ilyen gyógyszeres ciklusom, mondjuk nekem kapásból napi kettőt kellett szednem. Bízom benne, hogy lesz eredménye. Ja, amúgy nálam is progeszteron hiány van, de nekem úgy magyarázta az orvos, hogy ez amiatt van, mert nincs peteérésem. Mivel a gyógyszer peteérést csinál, így progeszteron is lesz. Szóval szerintem azzal nincs gáz, hogy kimondottan erre nem kaptál semmit.

Szerintem, ha nálad emelik az adagot, akkor már csak összejön a babuci. Meg amúgy is azt mondják, hogy még akkor is van hatása a gyógyszernek, amikor már nem szeded, sokan írták itt is, hogy szedték három hónapig, aztán a negyedik hónapban, amikor már nem szedték, akkor lettek terhesek. Úgyhogy kitartás :)

2015. ápr. 1. 17:55
 13/16 A kérdező kommentje:

Remélem így lesz, neked is drukkolok! :)

Ma kellene (nem) megjönnie, hát kíváncsi leszek... :) Remélem valami csoda folytán mégse fog megjönni :D

2015. ápr. 2. 07:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, inzulinrezisztenciád (IR) van?
2015. ápr. 15. 12:05
 15/16 A kérdező kommentje:
Nincs semmi ilyen jellegű problémám, csak a progeszteronom volt alacsony, és nem indult be a peteérés. Egyébként pozitívat teszteltem 3-án reggel, pont a szülinapomon, holnap leszek 6 hetes! :) Holnap megyek uh-ra, már nagyon izgulok! :)
2015. ápr. 15. 20:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia, azota mi lett veled?
2016. okt. 12. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!