Elképzelhető, hogy peteérésem volt?
Elképzelhető! Nekem az első szülés óta van így. Azóta napra pontosan tudom mikor van peteérésem. Görcsölök, sokszor annyira, hogy állni sem tudok és a nyúlós nyák...
Császárral szültél van spontán?
Szia!
Azért kérdeztem, hogy császár volt-e, mert én is onnan tudom, hogy mi a probléma, mert hónapokig jártam kivizsgálásra, végül semmire nem jutottak, és egy értelmes nőgyógyász végül kibökte, hogy a császár miatt vannak összenövéseim, és peteéréskor megduzzad a petefészek, és mivel kicsi a hely ezért feszít, görcsöl. Nekem legalábbis ez van. Nem biztos, hogy neked is, de nagyon valószínű. Emlékszem az első szülés után mikor volt az első peteérésem, majd meg pusztultam, nem bírtam megmozdulni és nem tudtam mi az oka. Most már tudom. Van előnye is! :) tudom mikor kell védekezni és így könnyen összehoztuk a tesókat is! :))
Minden jót! Azért ha gondolod nézesd meg magad, de figyeld és írd a naptárba és kitudod számolni, hogy tényleg mikorra esnek ezek a napok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!