Elképzelhető hogy már nem is lesz ebben a hónapban peteérésem? A görbe már elég hosszú nem? Lassan megjön, de semmi jele a mensinek.
PCO--> de van peteérés csak az egyik oldalon nem volt biztos benne, hogy ott is. Előző hónapban tuti volt, most van akkor talán az a bizonyos másik oldal?
Ez az előző: (itt UH-n nézte és volt)
A PCO-s témában nem vagyok otthon,keveset tudok erről,de a mostani görbéd alapján nem volt ovud SZERINTEM!Ez persze csak az én véleményem,orvos nem vagyok:-D
Sok sikert és remélem hamarosan babás leszel:-)
Én még látok egy kis reményt. A 21. ciklusnapodon elkezdett felfelé menni a hőd, és ha lassan is, de egyelőre felfelé tart. Ráadásul a 20. ciklusnapodon együtt is voltatok. Ha a hőd továbbra is felfelé tart, szép magasra kúszik és legalább a 33. ciklusnapodig fenn is marad, akkor elmondhatjuk, hogy a 21. napon volt az ovulációd, és abból talán összejöhet a baba.
Persze ezt az idő mondja meg, most még túl korai lenne.
Szorítok!
Az én görbémre azt írták, hogy tuti nincs peteérésem.
...Itt beszélget mellettem, 4.5 hónapos:)...
Köszönöm a válaszokat! Biztatóak voltak... Asszem megy fel a hőm, de semmit sem érzek, úgyhogy nemtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!