Lehet elöbb volt peteérésem? Volt mar valakinek ilyen?
Figyelt kérdés
Januar 31 en jött meg (3 napig volt meg minimális vérzés)elvileg februar 12 kellene legyen a peteérésem .A tegnap elkezdtem használni az ovulácios tesztet normális halvány csik volt rajta (negativ) ma viszont halványbb .Ez hogy lehet? Lehet hogy péntejen volt peteérésem es azért halványodik?
2015. febr. 9. 18:40
1/2 A kérdező kommentje:
Lemaradt pénteken volt egy nagyon világos szinü barnázásom es kb dél körül egy csep vér utánna mar semmi
2015. febr. 9. 18:43
2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy a vizelet koncentrációja nem volt egyforma, most hirtelen erre tudok gondolni.... nekem is volt ilyen, hogy egymás utáni két negatív napon nem erősödött, sőt még halványabb lett :O szerintem folytasd tovább a tesztelést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!