Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma szexeltem a párommal, és még ebben a témában nem vagyok tapasztalt, hiszen még nem voltam terhes.. Szóval óvszer nélkül tettük meg, és a hasamra élvezett, de egy kevéske lefolyt a hüvely nyílásomhoz. Lehetek terhes?
2015. febr. 11. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha védekezés nélkül élsz szexuális életet, bármekkora is legyen az esélye igen, teherbe eshetsz.
2015. febr. 11. 18:43
 2/5 anonim válasza:
Sajnálom, hogy rossz hírt kell közölnöm de én így lettem terhes a 3as ikreimmel :S Egy jó tanács ha azt se tudod hogyan eshetsz teherbe akkor inkább ne szexelj, így is túl sok hülye rohangál a világon nem kell több ;)
2015. febr. 11. 18:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, lehetsz terhes. Először kell tanulni és utána csinálni! Javaslom, légy tisztában a pearl index fogalmával, és válassz megfelelő védekezési módszert, ha nem akarsz gyereket. Ha meg akarsz, akkor ne a hasadra menjen el!
2015. febr. 11. 19:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Gratulálok a leendő szülőknek! Hogy fogjátok hívni a picit?
2015. febr. 11. 19:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen lehetsz terhes sőt ha peteérésed volt akkor nagyobb az esély viszont mi évekig megszakítással voltunk együtt mert úgy voltunk vele, hogyha jön jön viszont egyszer sem lettem terhes, ahogy egyáltalán nem védekeztünk azonnal terhes lettem :) De ez a én példám viszont számtalan olyan van aki így esik teherbe.
2015. febr. 11. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!