Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom, hogy nem lehet így...

Tudom, hogy nem lehet így megmondani, de szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Tényleg nem gondoltam,hogy ezt a kérdést valaha kiírom, mert úgy voltam vele,hogy erre teszt meg doki tud pontos választ adni!

DE!

A ciklusom 28-31 közötti általában, most tűnt fel,hogy már a 33. napon járok és semmi. Fájdogál is cicim, meg a hátam, de ez ugye mensis jel is lehet.

Viszont van itthon LH teszt, amit néha megcsináltam nemvárt előtt 1-2 nappal és mindig szinte full nega lett, vagy csak erőlködve lehetett látni a 2. vonalat.

Mivel terhességim nincs itthon, a férjemnél van az autó, csak délután tudok tesztet venni, ezért csináltam egy lh-t. Igaz nem első vizelet, hanem kb. 3. és ittam is sok vizet reggel óta, de látszik a második vonal. Nem olyan erős, mint az első, de jól látható.

Megijedtem, mert bár akartunk kistestvér a fiamnak, pont most derült ki anyukámról,hogy beteg és, hogy felfüggesztjük az egészet egy időre!

De szerintetek lehet,hogy azért erősebb most az lh teszt mert baba van?

2015. febr. 6. 10:02
 1/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Babát várok! :)

2015. febr. 6. 10:57
 2/7 anonim ***** válasza:
teszteltél?:)
2015. febr. 6. 11:00
 3/7 anonim ***** válasza:
A masodik lanyom akkor jott ossze mikor a legkevesbbe vartuk. Anyum agyverzessel korhazba volt. Mi is halasztani akartuk
2015. febr. 6. 11:35
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen, azóta két pozi tesztem is van!

Az egyik szemem sír, a másik nevet.

A férjem viszont boldog, és mondta,hogy fogjam fel úgy,hogy ez is erőt ad anyunak a gyógyuláshoz!

Lehet, ki tudja!

2015. febr. 6. 14:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Gratulalok! :) remelem tenyleg erot ad anyukadnak es minden rendben lesz vele! Boldog babavarast :)
2015. febr. 6. 16:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Gratulálok :) Mi is próbálkozunk, és olyan jó érzés látni, hogy boldogok az emberek mikor megtudják baba lesz.
2015. febr. 7. 05:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Kedvesek vagytok! :)

Szurkolok én is Nektek!

2015. febr. 7. 05:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!