Ki maradt egy gyógyszer lehetek terhes?
Figyelt kérdés
1 éve szedek fogamzásgátlót és sohasem felejtettem el eddig. De tegnap igen! Szombat reggel voltam együtt párommal és a szombati gyógyszerem maradt ki. Álltalában este 9 kor szoktam bevenni, vagy később de a szombatit Vasárnap reggel vettem be.Lehetek terhes? Ha igen akkor a babára nem lesz káros ha a továbbiakban szedem a gyógyszert?2015. febr. 8. 10:50
1/3 anonim válasza:
Milyen típusú fogamzásgátlót szedsz? Ha 21 nap gyógyszer - 7 nap szünet típusút, akkor a gyógyszer teljes védettséget nyújt, ha a megszokotthoz képest 12 órán belül beveszed. Ha több idő telik el, akkor meg attól függ, hogy hányadik héten maradt ki a tabletta - de ez részletesen le van írva a betegtájékoztatóban (interneten is fent van, ha esetleg már kidobtad).
2/3 A kérdező kommentje:
Deciora 21 napos.
1 héten maradt ki.
Igen elolvastam . 14 óra mulva vettem be ( az előzőhöz képest )
2015. febr. 8. 10:54
3/3 anonim válasza:
Az 1. héten a legveszélyesebb kihagyni, lehetsz terhes.
A babának nem fog ártani, főleg ha ~két hét múlva csinálsz egy tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!