Lehetek terhes vagy csak a gyógyszer abba hagyása miatt van ez?
Egy hónapja nem szedem a fogamzásgátlót. A menzeszem késett 2 napot,és most sem jött meg már 2 napja barna folyásom van. Azt hittem mikor elöször barnáztam,h másnap megfog jönni,mint máskor. Állandóan éhesnek érzem magam,a hasam nagyon nagy- mint mikor mesi elött fel vagyok puffadva,de ez a "puffadás" már vagy 2 hete tart. Nagy wc-re minden nap megyek,igaz nem jön ki sok belőlem. Eleinte erre fogtam hogy azért nagyon a hasam,mert nem tudtam kakilni.
Nem érzem magam terhesnek amúgy,de mivel még sose voltam nem tudom hogy ilyenkor mit kéne érezni. Tesztelni még nem szeretnék,mert csalodott lennék h nem vagyok terhes.
Tapasztalatok jól jönnének,kinek milyen tünete volt mikor abba hagyta a gyógyszert,vagy mikor már terhes volt.
Köszönöm
Nagyjàból ugyanazt èrezheted a terhessèg elejèn,mint mikor a mensinek kell megjönnie.Szôval ez igy elèg bizonytalan.Viszont a hasad mèg egyàltalàn nem nöl ennyi idösen.
Lehet,hogy a gyógyszer abbahagyàsa miatt összezavarodott a szervezeted,ès pàr nap mulva megjön a mensesed is.
Vagy tènyleg terhes vagy.
Csak a teszt tud biztosabbat mondani sajnos.
nagyon szeretném ha pozitiv lenne, de úgy érzem ha holnap tesztelnék akkor csak csalodott lennék az eredmény miatt. Várok még pár napot,hátha megjön rendesen.
Végül is évekig szedtem a gyógyszert,nem hiszem h sok esély van rá h egyből összejön
A doki nekem azt mondta, hogy a hormonok miatt a gyógyszer abbahagyása miatt az első nem védekezős hónapban nagyon jó esély van a terhességre. Ezen kívül, több kismamát ismerek, akik így estek teherbe, szóval van remény! :)
Nekem ugyanolyan tüneteim voltak, mintha meg akarna jönni, hasszúrka, mellfeszülés, a hasam még mindig meg van puffadva. Azt hittem, meg fog jönni, aztán 2 napos késésnél erős pozitívat teszteltem délutáni vizeletből!
5 hetes km
Még mindig csak barna folyásom van. Se nem görcsölök,se semmi. Néha kicsit érzem mondjuk hogy szurkál a hasam.
És már kezd idegesiteni h ekkora a hasam,pedig nem eszem többet mint máskor meg semmi ilyesmi :/ vagy ennyit hiztam volna? :O a melleim már nem fájnak,de nagyobbak mint elötte voltak.
Annyira jó lett volna pedig ha baba lessz,de a teszt nagyon erős negativat mutatott csak :(
Na mindegy,köszönöm a válaszokat,jövő héten felkeresem a dokit mindenképp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!