Gyógyszer mellett terhesen?
Ejnye-bejnye, szedte vette teremtette...hány éves vagy életem? egy kcsi eszeddel több kéne hogy legyen, és akkor nem esnél teherbe...DE...mivel a levél elején voltál, igen nagyon 0,0001 % az esély, mert az amúgy is vékony hártya olyankor még vékonyabb a gyógyszi miatt....sztem ne aggódj, ha most megúsztad, akkor kérj a jézuskától egy vekkert, amit beállítasz mindennap 7 re :D és bekapod azt az ici pici bogyót...de ha van mobilod, az is megteszi....
Na komolyra fordítva a szót, ne játsz más életével...nem olyan jó poén....és ha most megúsztad, hálálkodj istennek...
Üdv. 5 csajos anyuci
"Kiegészítő védekezést nem alkalmaztunk,nem mertem megmondani barátomnak hogy elbénáztam 1-2szemet "
Annak biztos jobban örül majd, hogy "kicsim, terhes vagyok", mint annak, hogy "kicsim, húzz légyszíves óvszert, mert elfelejtettem a tabit".
Ezt a logikát bakker...
"DE...mivel a levél elején voltál, igen nagyon 0,0001 % az esély"
Ez meg butaság.
A tablettáknál pont úgy van (meg lehet nézni a betegtájékoztatót, hogy az első és az utolsó heti kihagyás a veszélyes, a második heti kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!