Előfordulhat, hogy gyógyszer mellett teherbe estem?
Én azt gondolom, hogy minden kérdésedre választ ad a teszt. 5 perc alatt megválaszolja a félelmeidet és készen is vagy. Mi itt tippelgethetünk, de mivel nem látunk beléd, nem fogunk tudni megnyugtatni. Mindig marad benned kétség. Szerintem a bizonytalan százszor rosszabb, mint a biztonyosság, akár mi is az eredmény. Ess túl a teszten!
(én tabletta mellett estem teherbe, de 2 szemet hagytam ki. Nem lehet tudni, ki mennyire érzékenyen reagál a gyógyszerhiányra. Ha pedig terhesen súlyzózol, még neked is bajod eshet! Bizonyosodj meg!) N29
Az étvágytalanságot és a többit az okozza, hogy nagyon stresszelsz. Annyira ideges vagy, hogy az sem lett volna csoda, ha késik a mensid :) Sok lány jár így, hogy olyan ideges a nem kívánt terhesség miatt, hogy azért késik neki.
Te nem vagy terhes, mindent megtettetek. Menstruáltál is. Nem lesz semmi gond.
Ráadásul, ha számolunk, a tabletta 3. hetén történt + 3 nap óvszeres védekezés, tehát annak is kicsi az esélye, hogy épp volt a ciklus végén egy véletlen, kései, eltévelyedett peteérésed.
Szóval ha ilyen minimális, szinte nullához közelítő eséllyel teherbe estél, akkor az a baba nagyon akar téged :)
Nem lesz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!