Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek ugy terhes hogy el...

Lehetek ugy terhes hogy el vagyok kötve?

Figyelt kérdés
9 hónapig normálisan jött meg a császár után a mensim. Múlt hónapban hamarabb jött meg 4 nappal és a szokásos 7 nap helyett 9 napig tartott.. eszerint az idő szerint már 5 napja késik,holnap lesz a 6. nap... azért lett császárom mert elől fekvő méhlepényem volt..császár után voltak problémáim,volt egy felszívódó vérrögöm ami nyomta a vesémet és csípett a pisilés.. Menstruáció után pár napig a pisilésnél ha ürült a hólyagom,olyat éreztem mint a méhösszehúzódás,de pár nap után elmúlik! Szerintetek ez befolyásolhatja a menstruáció késését? Vagy lehet terhes lennék? Már lassan 11.hónapja vagyok elkötve,de álitólag az sem 100%-os...
2015. febr. 7. 19:42
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Elvileg nem lehetsz, gyakorlatilag volt már rá példa, de elég kicsi az esélye. Csinálj egy tesztet, aztán kiderül.
2015. febr. 7. 19:44
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Elvileg és gyakorlatilag is lehetsz. Az emberi test csodákra képes, volt már rá nem is egy pelda
2015. febr. 7. 19:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Azt mondják, hogy vannak olyan eljárási technikák, ami után a test regenerálja, "kijavítja" magát. Nekem a dokim azt mondta, hogy Ő biztosra megy, elvágja és le is égeti a petevezetékeimet, így tutira jó lesz.
2015. febr. 7. 21:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Nekem tudtommal csak kötötték... erről nem is nagyon beszélt a dokim,ugyhogy a zárómból tudom csak...
2015. febr. 8. 07:49
 5/10 anonim ***** válasza:
nem teszteltél esetleg?? nagyon kíváncsi vagyok h esetleg babád lesz-e ! Drukkolok h úgy legyen ahogy szeretnéd.
2015. febr. 8. 10:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó :) nem,nem teszteltem még,mert ha a normális 28 napos ciklussal számolom,akkor ma kellene megjönnie... de ha azt számolom hogy múlt hónapban 4 nappal hamarabb jött meg akkor késik.. viszont 2 nappal tovább is tartott :/ nem tudom szeretném e hogy őszinte legyek... 2 spontán és egy császár után most legutóbb majdnem az életembe került... :(
2015. febr. 8. 11:44
 7/10 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: Tudod akkor inkább drukkolok hogy megjöjjön az egészséged miatt. Nem lenne jó a terhességed ha mindig rettegésben telne.
2015. febr. 8. 11:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! Azért ha teszteltél akkor majd írj kérlek! Nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz veled! Drukkolok....
2015. febr. 8. 20:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Megjött,viszont az egyik oldalon beszéltem egy nővel,és ugyan ezekkel a tünetekkel ment dokihoz,ugyan ugy 11 hónapja volt a császárja,el van kötve,és kiderült hogy cisztája van :( szóval kezdek félni :( elmúlik és megyek dokihoz :( és akkor már inkább a terhesség!!!
2015. febr. 9. 09:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsó: drukkolok neked nagyon h semmi baj ne legyen! Kitartás! Fel a fejjel! Gondolkozz pozitívan!
2015. febr. 14. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!