Zsofikaaa88 kérdése:

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Késik a mesim, már 3 napja, pedig tudatosan védekeztünk gumival mindig. Másfél éve vagyunk együtt. Mi lehet a baj? Stressz okozhat ilyet? (meló stb)
2015. febr. 4. 15:43
 1/10 anonim válasza:
Igen, a stressz bőven okozhatja, ennyi belefér.
2015. febr. 4. 15:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Stressz okozhatja, amibe az a vicces, hogy minél jobban izgulsz, hogy nem jön meg, annál többet késhet.
 3/10 anonim válasza:
12%

Orvos és teszt a barátod.

Ha csak nem vagy nemzőképtelen, igen lehetsz terhes ha egy férfi a farkát a puncidba rakja, majd jól beléd élvez jó sok ivarsejtet, amik 1-2 nap alatt szépen elutaznak a petesejtekhez, és aztán 1 igaz hős, a legerősebb a legbátrabb kis sejtecske is megcsinálja azt a petesejteddel amit a barátod tett veled. Ilyen egyszerű.

4/10 A kérdező kommentje:
Igen, de védekeztünk, erre mindig nagyon figyelünk.
2015. febr. 4. 15:49
 5/10 anonim ***** válasza:
3 nap nem késés. Egy vagy két hét már igen. Nekem nem is szokott 5 napnál pontosabb lenni, mindig változik egy-két napot, aztán pár hónapra, fél évre beáll egy adott napra, jön egy kemény vizsga, és vége, megint "össze-vissza" jön.
2015. febr. 4. 15:59
 6/10 anonim válasza:
3 nap szerintem se vészes. Nekem is hol előbb, hol később jön. De ha nem is érzed, akkor lehet tényleg jobb ha veszel tesztet... Vagy megszoktátok nézni utána a gumit h nem volt e lyukas? Mert akkor kizárt...
2015. febr. 4. 16:05
 7/10 A kérdező kommentje:
Persze, nagyon vigyázunk erre :) Éppen ezért aggasztó hogy mi van most. Persze velem is van ilyen, hogy késik, de ilyenkor olyan ideg vagyok....
2015. febr. 4. 16:08
 8/10 anonim válasza:
Tudom, nekem is minden bajom van, ha pasi mellett késik. :) De még sose volt baj.
2015. febr. 4. 16:12
 9/10 A kérdező kommentje:
Ha kiszakadt volna a gumi azt ugye észrevettük volna? Mármint akkor a kis tasak enm lett volna tele a végén ugye??
2015. febr. 4. 16:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Elég rajta egy minimális lyuk... Nekem volt olyan párom aki minden együttlét után vizet engedett az óvszerbe, hogy lássa spriccel-e valahonnan.

Szerintem vegyél egy tesztet, és ha az negatív lesz legalább megnyugszol, nem stresszelsz tovább, és emiatt nem késik többet.

2015. febr. 4. 20:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!