Missed ab után terhesség. Van köztetek olyan akik újra terhesek lettek vagy azon vannak?
Elég sokan vagyunk, hogy "azon vagyunk", hiszen gyermeket szeretnénk. Ha jobban belemélyedsz a témába és utána olvasol, rájössz, nem vagy egyedül.
Nagyon nehéz tud lenni vetélés/missed ab után lelkileg, de túl kell tenni magunkat rajta és hinni, hogy sikerül.
Nekem halvaszülésem volt 25 hetesen, talán egy "kicsit" keményebb volt, mint egy korai terhességet elveszíteni.
Ez volt 2014. május elsején.
Jelenleg 21 hetes vagyok, viszonylag hamar túltettem magam, de nem is akartam belefeledkezni a bánatomba. Ezt csak céltudatosan, keményen lehet csinálni.
Meg is van az eredménye, már az 5. hónapban terhes maradtam.
Nekem 25 hetes koraszülésem volt, ahol nem maradt meg a baba januárban.
Augusztusban 6 hetesen missed ab.
Novemberben terhes lettem.
13 hkm
Sziasztok.
Én 3 év próbálkozás után lettem terhes, ami a 9. héten missed ab-al végződött. Teljesen összetörtem (na,de ilyenkor ki nem? ). Akkor az orvosom 3 hónap pihit javasolt. ezt be is tartottuk. A 3 hó letelte után,újra megpróbáltuk. Az előtt mindenféle teát, magzatvédő vitamint szedtem, hőt mértem, ovu teszteltem. Egy szóval mindent bevettünk. Szóval a 3 hónap letelte után minden ilyesmit eltakarítottam otthonról, semmire nem figyeltünk, csak egymásra. Na puff, nem jött meg. Igen , terhes lettem. :) Semmi gond nem volt. Annyi, hogy a 30. héten méhösszehúzódásokkal kórházba kerültem. Kaptam infúziót, és kihúztuk egészen a 41. hétig. De annak volt köszönhető, hogy nem pihentem eleget.
Mihamarabbi babásodást kívánok,és jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!