Ez most lehet terhesség, vagy sem?
6.napja nem akar megjönni, holnap csinálnék tesztet, viszont elotte jottek a tunetek-mellfajdalom,hasam gorcsolt.
Mostmar elmultak ezek de ugyanugy nem jon meg. kicsit felek,hogy nincs mellfeszules peldaul..
Akár már ma is csinálhattál volna tesztet, ha terhes vagy simán kimutatná. :)
Mellfeszülés nekem egyáltalán nem volt, csak fáradtság ebben a időszakban. Utána jött az étvágytalanság.
A tünetek miatt tehát ne aggódj, csinálj tesztet, aztán az majd eldönti mi van. :)
Szoritok! :)
Nagyon minimalisan barnaztam multhet penteken,azthittem hogy megjon, aztan tegnap este is pici barna volt, de semmi mas.
Nagyon remelem hogy lesz belole valami :))
Anno én is 6 napos késéssel csináltam tesztet (előbb nem akartam, nehogy negativ legyen, tutira akartam menni, pedig éreztem, hogy van ott valami... :)), és már nagyon erős pozitiv volt. (x-epiles ha jól emlékszem)
Nagy az esélyed,hogy baba van a dologban! :)
Régóta próbálkoztatok?
Hat..azt nemmondom hogy probalkozunk,mert 1 evvel ezelott volt egy megszakitasom, elment a szivhang :(
Mai napig eszunkbe jut, de nem tervezzuk meg konkretan,akkor sem terveztuk, de ugy vagyunk vele,ha jonni akar,jojjon :)
Azert akarok varni a teszttel,hogy nehogy csalodas erjen
Bar ha 7-8.napon sem fog megjonni,akkor eselyes :)
Meg attol is felek,hogy nehogy valami gyulladas vagy mas oka legyen annak hogy nem jon meg, bar szerintem akkor ereznek fajdalmat,vagy mas tuneteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!