Terhesség gyógszer mellett?
1 éve szedek Mistralt, eddig a 7 napos szunetben mindig a 2.napon megjött,kis görcsökkel.
Most az 5.napon semmi, még aztsem érzem,hogy valami készülne.
Semmilyen fogamzás gátló módszer nem 100%.
A gyógyszer biztonságos, ha nem követsz el szedési hibát (kimaradt, több mint 12 órával késtél vele) illetve ha nem volt vmi hányás/ hasmenéses dolog ami akadályozta a felszívódást. Mindenesetre csinálj tesztet.
Annyi még hozzátartozik az igazsághoz hogy ezek a hormonbogyók eléggé belenyúlnak a szervezet rendjébe és az is leképzelhető hogy csak simán kimarad (ez egyébként le van írva a tájékoztatóban ahogy az is ha a következő is kimarad akkor mindenképpen ki kell zárni a terhességet mielőbb továbbszednéd), meg ugye áttöréses vérzést is okozhatnak.
Gondolom nem lenne felhőtlen az öröm ha terhes lennél, de afelől megnyugtatlak hogy a babának ennyi valszeg nem árt, ettől még lehet makkegészséges!
Örülnénk,ha terhességről lenne szó.
A gyógyszer hatásaival és mindennel tisztában vagyok egyébként, azért írtam ki a kérdést,hogy hátha valakinek volt hasonló,illetve mi volt az oka.
1# vagyok. egy ismerősöm bellvalyn mellett lett terhes egészséges bab lett.
de most nem értem szeretnél babát és most hagytad abba gyógyszert? ez nem egészen tiszta
Nemnem, már 1 éve szedem, eddig mindig a szünet 2.napján megjött,most viszont semmi,de szerdán már szednem kellene a következő levelet.
Ezért érdekel,hogy ha ennyi ideje már szedtem,rendesen beis állt, akkor most gyanus hogy 5.napon semmi nincs.
Volt egy pici barnázásom pénteken,ennyi.
(Örülnénk ha terhes lennék, de azért védekezünk,mert nem mostanra tervezzük,viszont ha jönni akar,jöjjön :) )
hááát a barnázás bármi lehet! akár beágyazódás jele is, de nem akarok semmit bebeszélni, nem szeretném hogy csalódj. Sztem a barnázástól számítva 7-9 nap múlva csinálj tesztet.
Az is lehet hogy most volt egy kis vérzés a hormonkavarás miatt és nincs is semmi...
majd jelentkezz hogy mi újság :)
Igen arra tudtam gondolni,mert akkor ugy ereztem hogy megfog jonni. "Fel is keszultem ra"
De aztan lattam,hogy minimalis barnazas es helo..
Varok meg szerdaig, nemakarom bele elni magam semmibe, aztan ha ugy alakul,tesztelek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!