Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindig mindenki barnázásról...

Mindig mindenki barnázásról mesél beágyazódás ill. mensi előjelként, de nekem sárga színű volt kevés, meg törlésnél minimális darabkák, mint mensi előtt szokott. Ez mi lehet?

Figyelt kérdés
Nem értem, h vagy ti ezt is barnázásként írjátok le, bár én egyértelműen sárgának látom a betéten (papíron talán kicsit rózsaszínes, de naon halovány színű cafatkákkal, mint mikor kezd leválni a méhnyálkahártya)viszont tutira nem vok beteg, mert semmi erre utaló jel nincs. 21. Cn-on volt hozzá méhben nyomásérzés, izomlázszerűen, az elmúlt, aztán másnap még egy kis adag ilyen sárga, amúgy elég szárazság. Légyszi írjon, akinek van ilyen tapasztalata, vagy aki tudja, h ez is barnázásnak számít-e. KÖSZI!

#menstruáció #ciklus #Béágyazodás #sárga barnázás #1 héttelnemvárt előtt
2015. jan. 31. 12:44
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
A sárgás folyás inkább valami fertőzés is lehet! Az meg hogy " tutira nem vok beteg, mert semmi erre utaló jel nincs." ne várd meg hogy legyen arra utaló jel, mert aztán kapkodhatsz a fejedhez mondjuk péntek este, mikor nem tudsz menni orvoshoz 2 napig! De itt csak mindenki találgatni tud, ha pontos diagnózis kell menj nőgyógyászhoz! vagy olyan fórumba írj ahol nőgyógyász válaszol a kérdésedre
2015. febr. 5. 10:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Én amikor terhes lettem sargas folyasom volt;)
2016. júl. 2. 11:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem is sárgás folyásom volt de nagyon sűrű és kevés.
2017. márc. 3. 16:14
 14/15 anonim ***** válasza:
12-es válaszoló vok! Sargas folyas volt beagyazodas kor, azota megszuletett a kisfiunk, 11 honapos es ismer probalkozunk teherbeesni. Tegnap voltam 7. Dpon, szinten sargas (sötétebb) folyásom volt, ma már tejszerű uh nagyon reménykedem. Nekem volt már bakterialis fertozes em de csak a viszketés jelezte, nem volt hozzá folyas
2018. aug. 2. 13:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez biztos se nem beágyazódás, se nem terhesség, se nem menzesz. Hanem gomba. Akármennyire nem tetszik neked, menj el orvoshoz inkább ahelyett, hogy itt gyozkodod magad
2018. aug. 5. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!