Mindig mindenki barnázásról mesél beágyazódás ill. mensi előjelként, de nekem sárga színű volt kevés, meg törlésnél minimális darabkák, mint mensi előtt szokott. Ez mi lehet?
Figyelt kérdés
Nem értem, h vagy ti ezt is barnázásként írjátok le, bár én egyértelműen sárgának látom a betéten (papíron talán kicsit rózsaszínes, de naon halovány színű cafatkákkal, mint mikor kezd leválni a méhnyálkahártya)viszont tutira nem vok beteg, mert semmi erre utaló jel nincs. 21. Cn-on volt hozzá méhben nyomásérzés, izomlázszerűen, az elmúlt, aztán másnap még egy kis adag ilyen sárga, amúgy elég szárazság. Légyszi írjon, akinek van ilyen tapasztalata, vagy aki tudja, h ez is barnázásnak számít-e. KÖSZI!2015. jan. 31. 12:44
11/15 anonim válasza:
A sárgás folyás inkább valami fertőzés is lehet! Az meg hogy " tutira nem vok beteg, mert semmi erre utaló jel nincs." ne várd meg hogy legyen arra utaló jel, mert aztán kapkodhatsz a fejedhez mondjuk péntek este, mikor nem tudsz menni orvoshoz 2 napig! De itt csak mindenki találgatni tud, ha pontos diagnózis kell menj nőgyógyászhoz! vagy olyan fórumba írj ahol nőgyógyász válaszol a kérdésedre
12/15 anonim válasza:
Én amikor terhes lettem sargas folyasom volt;)
13/15 anonim válasza:
Nekem is sárgás folyásom volt de nagyon sűrű és kevés.
14/15 anonim válasza:
12-es válaszoló vok! Sargas folyas volt beagyazodas kor, azota megszuletett a kisfiunk, 11 honapos es ismer probalkozunk teherbeesni. Tegnap voltam 7. Dpon, szinten sargas (sötétebb) folyásom volt, ma már tejszerű uh nagyon reménykedem. Nekem volt már bakterialis fertozes em de csak a viszketés jelezte, nem volt hozzá folyas
15/15 anonim válasza:
Ez biztos se nem beágyazódás, se nem terhesség, se nem menzesz. Hanem gomba. Akármennyire nem tetszik neked, menj el orvoshoz inkább ahelyett, hogy itt gyozkodod magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!