Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Általában 34-35 naposak a...

Általában 34-35 naposak a ciklusaim,a 26.napon tapasztaltam minimális barna foltot. Lehetett beágyazódás miatt?

Figyelt kérdés
Okozhatta mondjuk,hogy akkor ágyazódott be a baba?(nem mérek hőt,nincs ovuteszt)kb azóta érzek néha enyhe menziszerű görcsöket is...
2009. ápr. 8. 13:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a peteérés utáni 7. napon (22.ciklus nap)erős mensi fájásom volt, és egy barna folt, ez egy estét tartott majd elmúlt. Tegnap megint mensi szerűen fájt a hasam. MA reggelre feljebb ment a hőm, viszont elkezdtem barnázni, egyébként holnapra nem várom, lehet hogy meg fog jönni, legalábbis a barnázás erre utal.
2009. ápr. 8. 13:49
 2/9 anonim ***** válasza:
sziasztok érdekelne mi lezebböl ,én most pont igy vagyok mint második.. irjatok ..én 22 napon vagyok, teganp ota barna, amugy 28 vagy 30 napos a ciklusom
2009. ápr. 8. 21:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Velem egy hete történt hasonló. A 30 napos ciklusom 20. napján elkezdtem barnázni. Ez két napig tartott elég erősen (kicsit mensihez hasonló görcsöm is volt), majd rózsaszínes nyálkásra váltott, ismét kicsi barna, és elmúlt. Nem tudom mi lehetett ez, ilyen még soha nem volt velem. Vasárnapra nem várom, kíváncsi vagyok, mi lesz.
2009. ápr. 9. 06:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Csatlakoznék hozzátok. Hasonló dolgok történtek velem is.Ma a ciklusom 25.napja van , vasárnapra várom. Nekem a 20. napon volt egy csepp vér, de szó szerint egy csepp. Most várom mi lesz ebből.Időnként a derekam fáj meg néha szurkál a méhem. ennyi.Ja és a melleim nem fájnak egyáltalán pedig menszi előtt mindig szoktak. A hőmet nem mérem.
2009. ápr. 9. 09:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem mindezek ellenére pontosan mint az óra 28 napra megjött

első hozzászóló voltam.

2009. ápr. 9. 11:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom :(
2009. ápr. 10. 12:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Tünetnek nevezhető jelenségek vannak valakinél?Nekem időnként eléggé fáj a mellem...és érzékeny is,de asszem ezenkívül semmi
2009. ápr. 10. 12:45
 8/9 anonim ***** válasza:
06:12-es vagyok. Én nem keresem a tüneteket, sajnos túl sokszor csalódtam már. Megpróbálok most nem foglalkozni a dologgal.
2009. ápr. 11. 09:14
 9/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma reggel teszteltem.

POZITÍV lett!!!! :)

2009. ápr. 14. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!