Ez ugye biztosan halvány pozitív?
Figyelt kérdés
Időn belül jelent meg a halvány csík, kb 2 percnél. Ez is lehet téves?
Köszönöm a válaszokat!
2015. jan. 30. 06:41
11/17 anonim válasza:
Vagy későn fogant. Nekem is két hét késés után fogant a babám. Kiderült, hogy amikor meg kellett volna lenni akkor volt ovum. :-)
7 hetes kismama.
12/17 A kérdező kommentje:
4 nap telt el azóta, de szerintem is erősebbnek kellene lennie. Első terhességemnél 6 hét 5 naposan teszteltem, és biztosan tudom a fogantatás napját, mivel csak egy alkalom volt. Akkor gabriel tesztet használtam, és fele olyan erős volt a tesztcsík mint a kontroll. Azonban volt azóta egy méhen kívüli terhességem, ott a menstruáció kimaradását követően egy hét múlva lett halvány csíkos, és 4-5 napra rá is halvány csíkos volt a tesztem. Szóval ezért félek, bár akkor nem véreztem és a 7.-ik héten derült ki mert addig semmi jele nem volt hogy baj van.
2015. jan. 30. 11:01
13/17 anonim válasza:
Szerintem menj el dokihoz, lehet méhen kívüli is valóban erősebbnek kellene már lennie. Főleg, ha véreztél is. Én is véreztem és barnáztam amikor méhen kívüli volt. Még lehet, hogy nem látják, de ha vért vesznek akkor már tudják, hogy nő vagy nem nő a hcg. Én bánom, hogy nem voltam annó erőszakosabb és hagytam magam 5-ször hazaküldeni, hogy ah, nem látszik még semmi, de a tesztek mind pozitívak voltak, ugyan halvány, de pozitív. Vetélésnek hitték.... Aztán jó nagy műtét lett, mert szétment a petevezetékem. Szóval inkább menj el dokihoz
14/17 anonim válasza:
Nekem anno 3 napot késett és megvolt rendesen. Ma már 20 éves a fiam
Ez simán lehet baba, nem feltétlenül méhen kívüli
15/17 A kérdező kommentje:
Én felkészülök a legrosszabbra, aztán persze reménykedem hátha mégis jóra fordulnak a dolgok. Azt tudom hogy anyu több hónapig "menstruált" velem, sokáig az orvosok sem tudták megállapítani hogy terhes, csak miután több mint 3 hónapos kismama volt. A testvéreimmel nem volt vérzése egyáltalán. Csak ne méhen kívüli legyen, az borzasztó volt 2 éve.
2015. jan. 30. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!