Tegnap voltam 5+2hetes, a doki felirt utrogestant amit szájon át kell bevenni. Nem vérzek vagy ilesmi, csak az ultrahangon nemlatott sárgatestet. Hatásos igy szajon at is?
Figyelt kérdés
2015. jan. 25. 13:55
1/8 anonim válasza:
Hatásos. Nekem hüvelykapszulát adott ugyan, de egykutya.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Csak sok helyen olvastam hogy hüvelyen àt hatàsosabbÈs fèlek hogy talàn nemsegìt majd.
2015. jan. 25. 14:05
3/8 anonim válasza:
Szia!
Kedves kérdező! Nyugi hatásos én lombikos vagyok és nekem is ezt irták fel de szerintem meg jobb ha szájon át használod mint hüvelyben mert ott megsértheted a méh szájat mikor helyezed fel!
Nekem az egyik ismerősöm igy járt és vérzet!
Hidd el ez is olyan hatásos!
7+3hkm
4/8 anonim válasza:
A hüvelykapszula sajnos hiánycikk, azt hiába is írná fel.
5/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm.Akkor megnyugodtam.:)
2015. jan. 25. 14:45
6/8 anonim válasza:
Én már barnáztam, amikor szályon át szedhetőt kaptam ugyanezen okokból. Már 4 éves a fiam. :)
A második babánál nem vártuk meg, hogy baj legyen az elejétől szedtem az utrot. Akkor is szájon át. 2 hónapos a kislányom. :)
Szóval, nyugi, tökéletes úgy is. Ráadásul sokkal kényelmesebb.
7/8 anonim válasza:
*szájon
nem tudom honnan jött az ly :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszønön tènyleg.Ez nagyon megnyugtato:))Gratulalok a gyerkocokhoz:)
2015. jan. 25. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!