Az utrogestant csak úgy, a biztosnág kedvéért nem írja fel a doki? Vagy terhesség elején van valami vizsgálat ami kiderítheti hogy gond van a progeszteronnal?
Figyelt kérdés
Nekem pecsételő vérzésem van. Csak egy vérvételes hormonvizsgálaton voltam, ott mindent rendben találtak, de ez a pecsételsé utalhat sárgatest problémára, igaz?2008. máj. 15. 20:50
1/4 anonim válasza:
Én is arra kaptam Utrogestant,h barnáztam meg véreztem egy kicsit
2/4 A kérdező kommentje:
Mensi előtt pecsételek, nem vagyok még babás. Sajnos. De új hónap, új remény. :-)
2008. máj. 15. 22:06
3/4 anonim válasza:
Ugyan így vagyok én is, de én sem kaptam rá semmit, és nem vagyok biztos benne, hogy jó e ez így, meg hogy egy vérvétel elég. Én a ciklus 3. napján voltam, de állítólag még 2 vérvétel kellene.
4/4 anonim válasza:
-Ezt a saját dokidtól kell megkérdezni, de inkább előre, ha még nincs terhesség nem írja fel csak ha volt már vetélés. Ja igen a clostilbeggy segíthet a peteérésben pl, de kérdezd csak meg a dokit, lehet van jobb modszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!