4 napja késik a menzim és pozítívat teszteltem. Ma elmentem nődokihoz megvizsgált és azt mondta hogy jövő hét csütörtökön menjek vissza ultrahangra, miért olyan soká, baj van? A sima vizsgálat szerint terhesség gyanuja van, ugye attol még van babó?
Figyelt kérdés
Két különböző terhességi tesztet csináltam,tegnap és ma reggel!2008. máj. 22. 21:27
1/6 anonim válasza:
A baba meg csak 4 hetes es 4 napos, ilyenkor meg nem valoszinu h latja :) Nekem is egy hetre ra, 5 hetesen es 4 naposan latott petezsakot eloszor.
Minden okes!
23 hetes kismama
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszod,megnyugtattál!olyan jó érzés tudni,hogy sikerült:)))
2008. máj. 22. 21:37
3/6 anonim válasza:
Szia mikor elöször elmentem a dokimhoz pozitiv tesztel nekem is azt mondta hogy terhesség gyanuja áll fent két nap mulva voltam ultrahangon és már látszott a 3mm es babám igaz én kicsit késöbb voltam mint te most meg már a 22 hétben járok ne izgulj vigyázz magatokra gratulálok
4/6 anonim válasza:
szia
nekem 4hetesen állapítottak meg terhességet és 10nap múlva kellett visszamennem.
biztos minden rendben van.
30hetes kismama, sok boldogságot
5/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszaitokat!!!!!
2008. máj. 23. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!