Milyen adagolásban szedtél utrogestant a ciklus második felében? Hány napig? Miért írta fel a doki?
Arra gondolok, hogy támogatásként pl. clostis hónapban, vagy progeszteronhiány miatt a beágyazódás segítésére.
Minden tapasztalatért hálás lennék!
nálunk a kivizsgálások mindent rendben találtak,de 3 éve nincs baba.
aztán rájöttek,hogy sárgatestelégtelenségem van.Ovuláció után lórúgásnyit progeszteronpótlást kaptam,azaz napi 3*2 duphastont+ crinone hüvelygél este 1* a nemvártig.
Mivel hála istennek nem is jött meg,ugyanez ment tovább a 12.hétig.
Minden rendben volt/van,és azóta a már 28 hetes kislányom vidámkodik a pocimban :)
ciklusmonitorozás segített.
A véreredményem mindig rendben volt,ezért nem is gondoltak rá,csakhogy ovuláció utáni napon gyönyörű nagy sárgatesetjeim voltak,rá 2 napra mikor mentem,viszont már nem látszódott egy sem :(
És hát ugyebár ez termeli progeszteront,ami segíti a terhesség fenntartását amíg ki nem alakul a méhlepény és át nem veszi a szerepét( a 12.hétig)
A következő ciklusban már kaptam is a mindenféle okosságot,és meg is maradt a babuci.
Előtte 2 vetélésem volt,akkor ismeretlen,ma már ismert okból.
A következő babucinál már sokkal okosabbak leszünk,és remélem elkerülhetjük minden nő legrosszab rémálmát
Persze mindehez egy lelkiismeretes orvosra van szükség,nem egy pénzvadászra.
Sok sikert neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!