Van aki péntekre nem várja? Vannak már valami tünetek? Olyan jó volna megosztani a tapasztalatokat egymással.
Utolsó vagyok. Nem vagyok valami profi a hőmérőzésben, de ahogy utánaolvastam, a hő emelkedése mindenképpen jó jel. És addig mindig van remény, míg meg nem jön. Igaz még akkor sincs veszve minden, mert pl én a kislányommal mikor terhes lettem megjött rendesen időre és nem is sejtettem, hogy terhes vagyok. Igaz csak 2-3 napig tartott és jóval kevesebb volt mint szokott lenni. Pár nappal később iszonyúan elkezdett fájni a mellem, meg voltak még egyéb apró jelek, ezért aztán teszteltem egyet délután és olyan erős pozitív lett, hogy csak na. :) Igaz akkor már a 31 napon voltam, ha jól emlékszem.
Nagyon remélem, hogy te is meg én is holnap erős pozitívat tesztelünk.
Szurkolok nagyon!!!!!
Utolsó vagyok.
Szerintem mindenképpen jó jel! Pláne, ha a mensid se jött még meg. Feltétlenül csinálj holnap reggel egy tesztet. Bár én nem bírnám ki addig... :D
Nekem a ma reggeli még mindig halvány, de erősebb, mint a tegnap reggeli. Ezen már biztosan látszik, hogy nem szellemcsík. Szóval talán most már el merem hinni, hogy pozitív. :)
Most már "csak" aggódni kell, hogy vajon lesz-e szívhang, rendben lesz-e a tarkóredő, jó lesz-e az afp, meg ehhez hasonlók... Kész vagyok... :)
Kedves kérdező feltétlenül írd meg, hogy mi a holnapi eredmény. Nagyon szurkolok, hogy pozitív legyen.
Szia!
Mizujs? Mi lett a teszt eredménye? Olyan kíváncsi vagyok már. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!