Akinek most pár nap múlva lesz az ovuja, tartson velem megosztani a tapasztalatokat?
Hali!
Én is az előző havi vagyok :) Remélem most sikeresebbek leszünk ;) Én, mint már akkor írtam semmit nem néztem most, így azt sem tudom, hogy hol tartok, és hogy mikor lesz(volt) ovum, de azért itt vagyok :)
Szia,nekem 6 hetsen elment a babám spontán.Ma a ciklusom 9. napján járok,úgyhogy a napokban lesz ovum.Ha lesz,reméljük a spontán vetélés nem okozott nagy zűröket odabennt.Így december 30 körül nem kell megjönnie.
Te mikorra nem várod?Mióta próbálkoztok?
18 éves lány.
Én tegnap voltam dokinál két tüszőt látott, az egyik 18*20 mm körüli, ugyhogy ez lassan meg fog repedni, így dec 25-e körül nem várom. Hát őrült karácsonyi ajándék lenne, annyire szeretném:-))
Kb 6 hónapja próbálkozunk és most nézem ovuteszttel is, de még mindig negatív, remélem ma már + lesz.
Egyébként két napja tojásfehérjés folyásom lesz, ami nekem pár nappal a tüszőrepi előtt van...
Sziasztok!
Én is csatlakoznék, bár valószínű pár napja túl vagyok az ovun. 28 naposak a ciklusaim, ez alapján 22-re nem várom. Jó lenne, ha nem is jönne:) Mi tesót szeretnénk a fiamnak. Nyáron már jött, de 12 hetesen elvetéltem, aztán misseddel kitisztítottak. Ez az első éles hónapunk. Szorítok mindenkinek ;-)
Szia!
Én itt vagyok (utolsó). Mindig visszanézek, írt-e valaki:) Magamról semmit sem tudok mondani, olyan messze van még 22-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!