Akinek most pár nap múlva lesz az ovuja, tartson velem megosztani a tapasztalatokat?
Szia Utolsó! Már vártam, hogy írj:)
Én vagyok, akinek holnapra aktuális a mensi. Ha magas lesz még a hőm reggel, és persze nem jön meg, tesztelek én is. Neked meg megy a drukk szerdára! Reggel jelentkezem.
Sziasztok!
Teszteltem, és pozitív lett:)
Sajnos nem teljes a boldogság, mert estére kijött rajtam egy fosós, hányós, lázas vírus. Most éppen jobban vagyok, de be kellett vennem éjjel 2 Rubophent és reggel egy hasmars elleni szert. Már volt egy magzatelhalásom 12 hetesen, nem tudom elhinni, hogy megint izgulhatok... Meg remélem a kisfiam nem kapja el, most elküldtem a nagyihoz...
Mindenkinek kívánok pozi teszteket, és hozzá egészséget!
Holnap pedig várom a fejleményeket!
Ja, ha valakit érdekel, a missed utáni első mensikor elkezdtem egy 6 hetes kúrát pempős mézzel. Pont e hó pé-ig tartott, most próbálkozhattunk először élesben és itt a baba. Csak dicsérni tudom...
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!