Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek most pár nap múlva...

Akinek most pár nap múlva lesz az ovuja, tartson velem megosztani a tapasztalatokat?

Figyelt kérdés
Múlt havi régi ismerősök jelentkezését is várom:-))
2009. dec. 10. 09:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szia! első vagyok, volt ovum, talán mostanában kezdődhet a beágyazódás, tegnap ovuszerű fájásom volt. messze van 24-25!!! ezt tudom :) te hogy vagy? amúgy 1 éve próbálkozunk.
2009. dec. 17. 08:24
 12/24 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Hát 2 nap és kiderül, hogy kerül-e kiscipő apucinak a fa alá:-) nagyon szeretném:-)
2009. dec. 17. 18:44
 13/24 A kérdező kommentje:
na mi újság csajok, lett vkinek pozi tesztje?
2009. dec. 19. 18:25
 14/24 anonim ***** válasza:
Nálam még nincs sdemmi mesélnivaló, majd hétfőn csinálok tesztet, ha nem jön meg. Eddig akárhányszor teszteltem másnap mindig megjött:-( remélem most nem így lesz.
2009. dec. 19. 18:47
 15/24 anonim ***** válasza:
Na hétfő van és csináltam tesztet. Szellemeskedik. Szerdán, ha még aktuális lesz új tesz.
2009. dec. 21. 14:14
 16/24 anonim ***** válasza:

Szia Utolsó! Már vártam, hogy írj:)

Én vagyok, akinek holnapra aktuális a mensi. Ha magas lesz még a hőm reggel, és persze nem jön meg, tesztelek én is. Neked meg megy a drukk szerdára! Reggel jelentkezem.

2009. dec. 21. 14:27
 17/24 anonim ***** válasza:
Én is várom, hogy jelentkezz, jó lenne + teszttel. Köszi, hogy drukkolsz, én is neked:-) Legkésőbb szerdán este jelenkezem, mert napközben dolgozom.
2009. dec. 21. 16:10
 18/24 anonim ***** válasza:
Ja, a hőm még szépen fenn van, ez még bizakodásra ad okot:-) Mensi előtt nekem pár nappal nekem már esni szokott.
2009. dec. 21. 16:12
 19/24 anonim ***** válasza:
Szia! Már nagyon várom a jó híreket:-) Van már teszt eredmény? Mi a helyzet?
2009. dec. 22. 08:15
 20/24 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Teszteltem, és pozitív lett:)

Sajnos nem teljes a boldogság, mert estére kijött rajtam egy fosós, hányós, lázas vírus. Most éppen jobban vagyok, de be kellett vennem éjjel 2 Rubophent és reggel egy hasmars elleni szert. Már volt egy magzatelhalásom 12 hetesen, nem tudom elhinni, hogy megint izgulhatok... Meg remélem a kisfiam nem kapja el, most elküldtem a nagyihoz...

Mindenkinek kívánok pozi teszteket, és hozzá egészséget!

Holnap pedig várom a fejleményeket!

Ja, ha valakit érdekel, a missed utáni első mensikor elkezdtem egy 6 hetes kúrát pempős mézzel. Pont e hó pé-ig tartott, most próbálkozhattunk először élesben és itt a baba. Csak dicsérni tudom...

Sok sikert!

2009. dec. 22. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!