Van aki péntekre nem várja? Vannak már valami tünetek? Olyan jó volna megosztani a tapasztalatokat egymással.
sziasztok, én 11-12 re nem várom...
pár napja iszonyatos mellviszketés, fájás, időnként szúrkál a hasam,és mindtha meg lenne duzzadva a pocakom. Uccsó mensi jan 15. jan 27-én voltunk együtt, elvileg ovukor, tojásfehérjés, nyúlós nyálkám volt. Remélem, végre babó, tavaly dec óta próbálkozunk! Még nem mertem tesztelni...
20.00 vagyok.
bocs, 2008 dec óta!!!
sziasztok, köszönöm szépen a gratulációt!
Ma reggel is muszáj volam tesztelni, hogy megnyugodjak...
Viszont mára csak 25ös teszt volt itthon, kicsit féltem is, hogy nem mutat majd semmit.
Hát de :)
Ime:
Tegnapi 18:27-esnek.
Igen ebben a ciklusban kezdtem el hömérözni.Tavaly márciusban hagytam abba a gyógyszert(diane 35),de igazából csak augusztus óta probálkozunk.(sokat volt távol az apajelölt)Van már egy kisfiam(elsö házasságból)aki nemsoká 8 éves lesz,de mostani párommal szeretnénk egy közös babát is.
Sziasztok.
Én csütörtökre nem várom. Elég szörnyen érzem magam napok óta, émelygés, szédülés, mellbimbó érzékenység. Tegnap teszteltem, mert hát ha már vannak tünetek........de - lett, persze nem reggel csináltam és mint később rájöttem 25-ös teszt volt. Szóval majd kiderül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!